Tomo-Ricov

„Zacrtali smo sebi ambiciozan cilj, a to je da deveti Weekend bude toliko dobar da će svi htjeti doći na deseti jubilarni. Ponovno smo iskoračili u neke nove teme i ponovno prvi otvaramo priče o sasvim novim tehnologijama o kojima će za nekoliko godina svi govoriti. Ne zaboravljamo, naravno, ni dobru zabavu, a toga će ove godine biti još više i još bolje“, obećao je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala na nedavnom press druženju.

kaftan studio modamo intervju 2

Dizajnerski modni duo, Emina Hodžić - Adilović i Nermina Hodžić kreirale su brojna sjajna red carpet izdanja koja su oduševljavala modnu publiku u Sarajevu, Berlinu i New Yorku i plijenila pozornost svojom ljepotom i nježnošću. Luksuzni materijali, igra formom, ručno ušivani detalji i ženstven pristup svakom dizajnu učinili su da Kaftan studio kreacije postanu predmet želja svake moderne dame.

maya sar intervju modamo 4

Maya je simpatije javnosti osvojila svojim iskrenim emocijama koje predstavlja kroz riječi, ali i sam performans svojih pjesama. Maya je i velika humanitarka, bila je dio kampanje Moj je život moja pjesma, jedna je od poznatih dama koja je podržala i kampanju Ovom majicom volim, a nedavno je predstavila i novi singl, Naša ljubav, Naša kuća, kojim najavljuje novi album.
Kroz razgovor s Mayom, saznali smo više o njenim glazbenim planovima, koji trenutci su joj obilježili 2015.godinu te kako izgleda njen savršen blagdanski meni. 

4sgs emir parovac nslKada govorimo o gastro ponudi grada Sarajeva, ne možemo, a da ne krenemo od restorana 4 sobe gospođe Safije. Restoran je to koji priča mnoge priče, većinom o ljubavi. Bilo o zabranjenoj ljubavi kakve se sjeća gospođa Safija, bilo o ljubavi prema hrani. Ljubavne priče koje su se pričale pod krovom kroz 4 sobe, ostavljamo da poslušate u dragom društvu, uz vino na adresi Čekaluša 61, a mi smo pronašli sjajnog sugovornika koji nam je ispričao sve o ljubavi prema hrani u ovom jedinstvenom restoranu.

waga wood nslNedavno smo 'upoznali' još jedan sjajan domaći proizvod koji u jednom objedinjuje ono po čemu je Bosna i Hercegovina poznata, a to je tradicionalna kuhinja, drvo, rezbarenje i meza. Naime, radi se o drvenim daskama za pripremanje i serviranje hrane koje nose naziv WAGA WOOD, a koje izrađuje arhitektica i dizajnerica Jasmina Dizdarević zajedno sa svojim timom.

magacin nslMagacin Kabare je projekt koji je uistinu prodrmao domaću, umjetničku, interaktivnu scenu i koji se uspio kao takav održati već par godina, i stvoriti svoju vjernu publiku, kao i osvajati novu. Što je Magacin Kabare, zašto nije bio aktivan od petog mjeseca ove godine, i kakve planove nam spremaju u skoro vrijeme, saznali smo u razgovoru s Naidom Kuduz, PR-om i potpredsjednicom udruženja Magacin Kabare.   

petar nsl2Petar kao 44-godišnji diplomirani pravnik kaže za sebe da je precizan, organiziran, zahtjevan prema sebi i suradnicima te veoma uporan. Sve te karakteristike potvrđuje svojom novom ulogom kao glavnog urednika magazina Harper's Bazaar izdanja za Srbiju. Kroz razgovor smo saznali da Attica Media Srbija već godinama razmišlja dodati ovaj magazin u bogati portfelj kompanije koji uključuje naslove poput Grazia, Esquire, Playboy itd. Kako je došlo do ove suradnje, zašto je baš Petar izabran za urednika, te koje će lice krasiti naslovnicu Harper's Bazaar Srbija, pročitajte u nastavku.

naida intervju nslKada upoznate osobu koja je stalno nasmiješena i optimistična, koja može s vama na jednoj kavi razgovarati o političkoj sceni u zemlji, na drugoj o radijatorima i cvijeću, a na trećoj o ljubavi i modi, tada znate da ste upoznali jednu posebnu ženu. Takva je Naida Kundurović, producentica i voditeljica na regionalnoj televiziji N1/CNN koju ćemo moći pratiti preko kablovskih kanala na malim ekranima od devetog mjeseca ove godine. Naidu od milja zovu Nai, rođena je u Sarajevu, no u svojih 30 godina živjela je u Africi, Rusiji, Kini, te  Nizozemskoj gdje je u Amsterdamu stekla zvanje Magistra europskih komunikacija.

cellos press nslDanas je u 16:00h u hotelu Mepas Mall održana press konferencija povodom večerašnjeg nastupa slavnih 2Cellosa na SKC Kantarevac u Mostaru. Stjepan i Luka kažu da je ovo treći put kako surađuju s PRimera agencijom i da će ih večeras poslužiti i treća sreća zbog čega možemo očekivati njihov najbolji nastup u BiH do sada.

Zašto svi žele u Franz Ferdinand?

   ff_staffNeke od naših najčitanijih priča na MODAMO.info su one vezene uz zanimljive turističke destinacije i atraktivne hotele o kojima mnogi mogu samo sanjati. Ili možda nije tako? Naime, Franz Ferdinand hostel koji se nalazi na adresi Jelića 4 u Sarajevu će vam pružiti jedinstven osjećaj zbog kojeg mnogi čak dolaze i iz najudaljenijih zemalja svijeta.