tapete naslovna

 

Sudeći prema prvim Pinterest predviđanjima trendova koji će vladati u našem interijeru, geometrijski oblici bit će itekako popularan način osvježavanja prostora u 2019.godini.

Važnu ulogu će imati upravo u oblikovanju i uređenju zidova, gdje će uz pomoć stickera i tapeta postati stalan gost vašeg doma. Glavni razlog tomu se krije u činjenici da upravo oni unose živost u svaku prostoriju te ju činidinamičnom uz malo truda. Tapete s geometrijskim oblicima su sjajan način da pojedine zidove u stanu učinite posebnim te ih pretvorite u mini umjetničko djelo. Posebno u minimalistički i industrijski uređenim prostorima.
Naravno, važno je da unaprijed definirate stil ukrasa te pronađete stručnjake koji će vašu želju vješto i preslikati u dom.


tapete1

 

Možete se poigrati oblicima i bojama, ovisno o stilu interijera. Pastelne nijanse provjeren su detalj koji će stvoriti harmoniju i toplinu u prostoru, a osim prugica, možete birati i trokute, peterokute ili krugove te stvoriti svojevrstan mural u udobnosti doma.
Dodatnu inspiraciju u inkorporaciji ovog trenda i u vašem interijeru donosimo u nastavku.Foto: pinterest.com

Članci koje smo odabrali za vas