obuca skladistenje naslovna

 

Ljubav prema cipelama očituje se i kroz način na koji ih skladištimo. U velikoj gomili jedan par cipela može zauvijek izgubiti svoju drugu polovicu, a kako biste im pomogli da ostanu zajedno, sve što trebate jeste ovih par organizacijskih trikova i (kreativna)komoda koja će biti lijep dom vašoj obući.

Kako vaš hodnik ne bi izgledao neuredno ili pretrpano, investirajte u element za obuću ili postojeći komad namještaj pretvorite u organizator za obuću. Pripazite da je vaša obuća u njima zaštićena od habanja, a osim u zaštitne kutije, možete ih staviti i u zaštitne vrećice. Obuću svakako prije skladištenja očistite i tretirajte odgovarajućim proizvodima za njegu.
Klupa za sjedenje također može biti skladište par pari cipela. Jednostavno ih poslažite ispod, a za ljepši estetski izgled, birajte par kutija iste boje (crna ili bijela). Ukoliko ste u potrazi za pristupačnim i kreativnim idejama za skladištenje, poslužite se ljestvama i na njih posložite ploče koje će biti podloga za vaše cipele. Cipele s potpeticama možete okačiti i na metalnu rešetku, a uvijek i garderober također može skladištiti par sezonskih modela obuće. Na društvenoj mreži Pinterest pronašli smo još par simpa prijedloga kako možete skladištiti obuću u interijeru.Foto: pinterest.com

Članci koje smo odabrali za vas