interijer nsl

 

 

Ukoliko se među vaše ljubavi, uz strast prema modi ubraja i uređenje interijera, onda ste vjerujemo već puno puta pokušavali u objektiv 'zarobiti' atmosferu i detalje koji vladaju u vašoj omiljenoj prostoriji u domu. U procesu nastajanja zanimljivih fotografija interijera, uz odlično prirodno svjetlo, sudjeluju i aplikacije za uređivanje fotografija, ali i poruka koju želite poslati fotografijom. Ukoliko slikate iz kuta, dat ćete prostoru dubinu i stvoriti topao prizvuk same fotografije, dok će fotografije snimane odozgo otkriti svaki detalj prostora kojeg fotografirate. Važnu ulogu igraju i jastuci, cvijeće i prozori, a poruka gotovo svakog stručnjaka se svodi na to da budete prirodni i magiju pronađete u sitnim detaljima.

#FOKUSIRAJTE SE NA JEDAN KUTAK U SOBI, A NE NA CIJELU SOBU
Uvijek će puno efektnije izgledati jedan kutak u sobi, nego cijela soba u vašim Instagram kvadratićima.
Neka dio sobe ispriča vašu priču. Noćna lampa, knjiga, svježe cvijeće, lijepa posteljina i balzam za usne, puno će više reći o vlasnici sobe nego fotografija cijelog interijera u kojoj detalji ne mogu doći do izražaja.

detalji

 

#UMJETNIČKE FOTOGRAFIJE SU SJAJAN GOST SVAKE INSTAGRAM FOTOGRAFIJE
Upravo zbog bogatstva nijansi sjajno izgledaju u sklopu svake interior fotografije. Jednak efekt imaju i fotografije na kojima je prisutno više različitih materijala, a za dodatnu dinamičnost i dramatiku, fotografije snimajte odozgo.

#CVIJEĆE UVIJEK UNOSI ŽIVOST U FOTOGRAFIJU
No, nikako neće biti zabavno promatrati kako se kroz vaše fotografije izmjenjuju fotografije sa cvijećem koje je toliko savršeno dekorirano da izgleda nestvarno. Kreativan nered i prirodan izgled puno su poželjniji u kreiranju vaših interior foto zapisa.

cvijece

#PRIRODNA SVJETLOST JE IMPERATIV
Jutarnja svjetlost dat će poseban šarm vašem interijeru. Igra svjetlosti kroz prozor i zavjese naglasit će boje, teksture i detalje na vašim fotografijama.

svjetlost

#KORISTITE APLIKACIJE ZA UREĐIVANJE FOTOGRAFIJA
Osim što se trebate upoznati s mogućnostima koje vam nudi vaša kamera na mobitelu, trebali biste pronaći i aplikaciju koja će savršeno dočarati raspoloženje koje želite predstaviti kroz fotografiju.
Uz VSCO i Lightroom kao neke od popularnijih aplikacija, na tržištu postoji bezbroj besplatnih aplikacija uz koje ćete sjajno urediti vaše fotke.
Foto: pinterest.com

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

topprica jesen

insta nsl