interior thirty year olds home modamo01

Obzirom da smo u stalnoj potrazi za klasicima u ormaru, listi filmova koje vrijedi pogledati i nakitu koji će obogati našu kutijicu, vrijeme je da poželimo dobrodošlicu i klasicima u našem domu za vrijeme proljetnog makeovera. Ovaj put pozornost nismo usmjerili na trendovske komade poput neonskog znaka ili krznenog jastuka (mada su i oni odlična ideja), nego na statement interior artikle s dugim rokom trajanja. Koje biste komade svakako trebali ugostiti u vašem interijeru nakon što otpušete 30 svjećica na toj čokoladnoj torti otkrijte u nastavku.

#1 Pronađite pravi madrac

Ne onaj radi kojeg se žalite na bol u leđima zadnjih 5 godina. I da, ovo znači ležanje cijelo popodne u trgovinama u potrazi za onim pravim. Uživajte.

#2 Set od 12 čaša

Je li vam se ikada dogodilo da ste imali okupljanje cijele obitelji u domu ili druženje s dragim damama, a vi ste im sok ulili u čaše od kojih je svaka bilo apsolutno drugačija i druge boje? Neka vam to bude znak da je vrijeme za juriš po vaš idealan set čaša koji će se rado nazirati iza staklenih ormarića u kuhinji.

#3 Ogledalo

Nekada vam sigurno nije smetalo to što vidite samo jedan dio – ili outfit ili lice u ogledalu. Sada? Sada znate i sami da je vrijeme za novo ogledalo koje će prikazati cijelu vašu siluetu, ali i odlične fotografije koje imate iza sebe na zidu u sobi.

#4 Posteljina

Odmahnite 'Doviđenja!' svim posteljinama sa akcijskim junacima i zvijezdama crtića iz djetinjstva. Red je došao na uglađene posteljine izrađene od prirodnih materijala. Uostalom, zamislite ugođaj u svojoj sobi kada napokon promijenite posteljinu i bacite se na krevet, kao što biste u hotelu na nekom od svojih putovanja.

#5 Dekica

Ona što stoji složena u sobi još od fakultetskih dana se ne računa. Investirajte u vunenu dekicu koja će biti gost druženja i filmskih maratona u dnevnom boravku.

#6 Keramičke zdjele

Znate kada gledate film, jedna od scena je snimana u Grčkoj i tada vidite damu kako poslužuje salatu u onoj prekrasno rađenoj plavo-bijeloj zdjeli? Takve zdjele želite imati i u svojoj kuhinji.

#7 The sofa

Ona na kojoj ćete se rado ušuškati i gledati film ili se družiti sa svojima. Ona na kojoj ćete se igrati sa nećakom i na kojoj ćete slučajno zaspati nakon posla. E, baš ta sofa.

 

dom01

 

#8 Korpa za rublje

Osim što je estetski važno kako izgleda, vaša korpa za rublje mora biti funkcionalna i kvalitetna.
Kakvo je to pitanje, naravno da možete koristiti Pinterest za DIY inspiraciju (i mi smo).

#9 Umjetnost

To može biti fotografija, ulje na platnu ili vaše obiteljske fotografije, no prije no što se odlučite za ovaj korak znajte da je važno što birate kao ukras na vašem zidu jer ono tu ostaje duže vrijeme. Mi bismo svakako iskušali kombinaciju wall arta sa obiteljskim fotografijama. P.S. Birajte kvalitetne okvire i igrajte se sa oblicima, bojama i materijalima.

#10 Pomno ukrašene police sa ukrasima

Ovo je ona polica iznad radnog stola, odmah pored TV seta ili iznad kreveta u vašoj sobi. Na nju ćete izložiti svoj neodoljivi suvenir sa Kube, najinspirativnije knjige i još inspirativnije izreke.

#11 Set ručnika

Želite u svom domu imate jednostavne, neupadljive i uglađene ručnike izrađene od lijepih materijala koji će vaše spa trenutke učiniti još više neprocjenjivima.

interior thirty year olds home modamo08jpg

#12 Biljke

Sobne biljke uvijek su dobra ideja. Naravno, pošto mnogi od nas nemaju baš toliko vremena brinuti se za njih, one su tek jedna od opcija, ali morate priznati kako malo zelenila uvijek da toplinu i šarm svakom interijeru.

Foto: bellalamagazine.com, elledecor.com

Članci koje smo odabrali za vas