interijer naslovna


Istinski smo pobornici mišljenja da se dizajn našeg interijera može mijenjati iz dana u dan i da od postojećeg ukrasa ili komada namještaja uvijek možemo kreirati nešto novo. Oduzimanjem jedne sitnice ili dodavanjem druge možete iznova mijenjati izgled vašeg doma sve do onog trenutka kada doslovce obožavate svaki kutak u svoja četiri zida.

Pošto svakako u svom domu uz već ustaljeni raspored volimo tu i tamo dodati nešto moderno, novo i osvježiti prostor, nerijetko svratimo do online adresa kako bismo saznali što se to krije na policama, sofama i uredskim stolovima trendsetterica. It cure svakako imaju svoje viđenje lijepo i moderno uređenog stana. Izvješće koje smo mi dobili u svom istraživanju njihovih profila i interijera donosi pregršt zanimljivih komada namještaja koje ćete rado pozdraviti u svom domu, ali i nekoliko ustaljenih stvarčica koje će možda trebati preuređenje u vašem domu. Što svaka it cura ima u svom interijeru, otkrivamo u nastavku.


# Cvijeće
Puno cvijeća. Toliko cvijeća da, gdje god da spustite pogled, ne možete, a da ne vidite cvijeće. Najčešći izbori aranžmana najviše za početak ovise o dijelu godine, ali it djevojke lude za božurima, gipsofilijom, crvenim ružama i margaritama.

01#2 Nešto vintage
Od zdjelica sa ručno oslikanim dizajnom do sofe koja se prostire cijelom prostorijom, it djevojke vole vintage komade. U kojoj mjeri ste ga vi spremni ugostiti u svom domu, naravno, ovisi o vama, ali vjerujemo da vješalice za ključeve ili pepeljara u vintage stilu nikako neće naškoditi.

 

02

#3 Neonski znakovi
Jednostavni natpis iznad kreveta, riječ koja pozdravlja vaše goste u hodniku ili jednostavno znak koji se krije negdje u kutu vašeg dnevnog boravka - totalno je u trendu imati neonske znakove u domu. Uzimajući u obzir koliko smo zabavnih Pinterest fotografija uspjeli pronaći, vjerujemo da ćete i vi veoma brzo pronaći jedan originalan natpis za sebe.

03


#4 Časopisi i knjige na uglu stola
Nešto što se proteže već generacijama svakako je ovaj trend koji se još uvijek ne želi umiroviti – hrpa vaših omiljenih magazina koji vas pogledavaju na krajičku stola za kavu. Tu su da odražavaju vaš stil, ukus i posluže kao svojevrsna inspiracija za vas.

04

#5 Krzno
Krzno ćete pronaći u svakom modernom domu u bilo kojem obliku i bilo kojoj dimenziji. Čekat će vas na vašoj stolici u uredu ili će čučati u njihaljci. Svoje mjesto u obliku krznenog jastuka naći će u hodniku, ali i na vašoj sofi u dnevnom boravku. O spavaćoj sobi ne želite da počnemo.

05


#6 Modna fotografija kao umjetnost na zidu
Isječak iz modnih novina, editorijal koji obožavate, vaš vlastiti crtež – sve su to varijacije koje možete iskoristiti kao dio zbirke modnih umjetnina. Bitno je da ostavi efekt kao natpis Prada Marfa koji se nalazi u stanu Lily van der Woodsen iz serije Gossip Girl (Tračerica).

06


#7 Svijeće
Jer uz takvu popularnost hyggea i slavljenje skandinavskog uživanja u životu, tko ne bi htio iskusiti hyggelig ugođaj uz pomoć svijeća u domu. Njihov miris će vas opustiti, a one će estetski uljepšati svaki noćni ormarić, stol u dnevnom boravku, ali i vaš uredski stol.


07

#8 Prozirna ili tzv.'ghost' stolica
Nismo ni primijetili kada se ušuljala u blagovaonice, za stolove za uljepšavanje i uredske stolove, a ova stolica već vjerno prati svaki moderno uređen dom. Najbolji prijatelj krznenih jastuka, minimalizma, ali i komad namještaja koji uspostavlja ravnotežu u domu sa previše stilova možda se uskoro nađe i u vašem interijeru.

08


#9 Savršeno organizirane police
Nešto sa sajma, suveniri sa putovanja, pokloni, knjige – sve to aranžirano na polici u svojevrsno umjetničko djelo, česta je postava na zidovima domova it cura. One veliku pozornost posvećuju svom dekoru i obožavaju sitnice. Pa čak i minimalistice ne mogu odoljeti ovom trendu.

09


#10 Zidovi ukrašeni umjetninama i fotografijama
U moderno uređenim domovima nerijetko ćete pronaći galerije i zidove od poda do stropa ispunjene svakojakim fotografijama, umjetničkim djelima i posterima. S obzirom na vaš ukus naravno možete birati količinu i aranžman samih fotografija, ali vjerujemo da ovaj trend ima namjeru u svijetu interijera ostati neko duže vrijeme.

 

10

 

 


Foto: pinterest.com

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica blagdani vodic

insta nsl