sator nsl

Malo dijete u nama zahvaljuje se boho stilu uređenja doma, jer nam je upravo ovakav koncept u interijer na suptilan, a ujedno neodoljiv način donio dva naša dodatka iz djetinjstva o kojem smo često maštali – šator i njihaljku.

Osim što se kasnonoćno čitanje i gledanje omiljene serije pretvara u novo iskustvo kada smo u šatoru, ova instalacija čini svaki dom toliko hygge, da svi Skandinavci također žele kopirati ovaj trik. I vjerujte nam, cijela obitelj će uživati u ovom kutku.
Njihaljka je posve nova priča, uvertira u zabavna druženja, mjesto na kojem boravite kada trebate malu pauzu od posla ili mjesto u kojem doručkujete svakog jutra. S jednom daskom za sjedenje ili sa kupolom unutar koje se možete sakriti na pola sata, na vama je da birate tip njihaljke, ali nedvojbeno, njihaljka domu daje toplinu i nezamisliv šarm interijeru. Kako u domu kreirati kutak za šator ili njihaljku za vas ili vašeg mališana, u dnevnom boravku, sobi ili pak hodniku, donosimo u nastavku uz Pinterest ideje i fotografije.

Foto: pinterest.com 

Članci koje smo odabrali za vas