fasadamostar nsl

 

„Minimalistički plakati su neizostavan komad u interijeru posljednjih godina. Skandinavci, koji su vječna inspiracija u dizajnu interijera, od svojih su postera napravili umjetnost i pokrenuli trend. Mi donosimo jednostavne linije, pročišćene fasade prepoznatljivih zgrada Mostara. Ako mogu Berlin, Tokio i Stockholm, može i Mostar.“ – komentirale su Nada i Martina, dvije arhitektice koje stoje iza još uvijek novo pokrenutog projekta Fasada.

Prilikom odabira objekata koji će se naći na njihovim plakatima za početak su se ograničile na dvadesetak građevina. Pročistile su crteže i posložile ih u plakate dimenzija 50 x 70 cm. Na jedan plakat složile su fasade zgrada različitih namjena, stilova, razdoblja. Tako ćete razgledavajući ponudu njihovih plakata prepoznati neke od najpopularnijih građevina u gradu, koje su u potpisu ove dvije strastvene arhitektice dobile make over koji jedva čekamo dodati i u naš interijer. Također, uz svaki plakat možete naručiti i pripadajući okvir.

 

fasadamostar 01


Otkrile su nam i da će se osim arhitekture Mostara, u njihovoj ponudi naći i još neke fasade, no, o tome uskoro detaljnije. Cijelu liniju plakata posvećenih arhitekturi Mostara, ali i sve detalje o narudžbi i kupovini potražite na @Fasada.

 

fasadamostar 02

fasadamostar 05

fasadamostar 06

fasadamostar 08

fasadamostar 09

fasadamostar 10

Članci koje smo odabrali za vas