01 840 472

 

Nova kampanja u potpisu popularnog brenda već da naslutiti da će se brojni komadi iz njihovih kolekcija uskoro naći u domu svake dame koja voli eleganciju, pariški stil uređenja i tople, prirodne materijale u domu. Urbani prizvuk kolekcije koja daje interijeru toplu notu postignut je korištenjem pletenih korpi, mramora, detalja u zlatnim nijansama, statement ogledalima, sušenim cvijećem i jastucima u pastelnim nijansama.

spavacasoba nsl

 


Spavaća soba jedna je od prostorija u domu koja nipošto ne bi trebala stvarati dojam zatrpanosti. Uz opuštajuće i smirujuće boje namještaja i decora, prostor bi trebao osvijetljen, lišen elektroničkih uređaja, te biti popraćen detaljima koji će vizualno, ali i putem mirisa utjecati na vaše raspoloženje i stvoriti zonu ugode. Ugodnu atmosferu u sobi potaknut će nježne nijanse žute, plave ili zelene, dok će neutralni tonovi dati sjaj prostoru i pomoći vam da lakše zaspete.

jesen nsl

 

Kako biste i vaš dom uskladili s paletom boja koja nas okružuje, pronašli smo nekoliko jednostavnih dekoracija koje će vam pomoći unijeti dozu jesenskog šarma i u vaš životni prostor. Potrebno je tek par živopisnih detalja koji će zagolicati maštu te svojim atraktivnim izgledom, teksturom i materijalom od kojeg su izrađeni savršeno dočarati toplu atmosferu i uljepšati maraton filmova i druženja u dnevnom boravku. Obzirom da ćemo s dolaskom nešto hladnijih dana više vremena provoditi unutra, ovi su trikovi sjajni za kreiranje zone ugode u domu.

harry lampe

 

Knjiga o avanturama mladog čarobnjaka i njegovim prijateljima još uvijek zauzima posebno mjesto u našoj kućnoj biblioteci. To je i razlog zašto nas uvijek iznova razveseli nova kolekcija za dom koja je inspirirana upravo čarobnjačkim svijetom. Naš posljednji #decorcrush svakako su Firefox lampe koje u posudi kriju naše omiljene likove iz knjiga o Harry Potteru i koje unose magičnu atmosferu u svaku prostoriju.

cinemazara

 

Milano će biti domaćin posebne Zara trgovine u kojoj ćete moći kupovati online, isprobati vašu odjeću virtualno i sve to u prostoru koje je nekada bilo kino.
Naime, Zara je otvorila dućan u kojemu osim direktne online kupovine, sada možete putem interaktivnih ekrana, uz pomoć par klikova mišem te 3D tehnologije virtualno 'isprobati' odjeću koju želite kupiti i vidjeti kako bi vam ista pristajala.

kucica uredenje 07

Putovanja s kamp prikolicama sve su zabavnija brojnim avanturistima, a izazov ograničenog prostora uistinu budi kreativnost i potiče na zabavu u uređenju interijera.

 ikeaholiday 02

 

I iako je njihov novi jesenski katalog predmet razgovara svih zaljubljenika u moderno uređene interijere posljednjih par dana, IKEA je među prvima već dala naslutiti što nas ovih blagdana čeka na policama njihovih dućana.

dnevniboravak

 

Ukoliko želite pametnim odabirom namještaja, detalja i ukrasa u domu interijeru dodati, makar vizualno, par dodatnih kvadrata, onda biste se trebali voditi nekim od ovih savjeta. Ograničen prostor nipošto ne smije biti prepreka u kreiranju hygge atmosfere u vašem domu. Istina, možda ćete trebati napraviti par kompromisa, no, uz topao, ugodan i vibrantan izgled prostora u konačnici, to je korak koji smo spremni napraviti. Pri uređenju malih dnevnih soba, trebali biste se voditi svijetlim bojama, prirodnim materijalima te igrom s prozirnim komadima namještaja i ogledalima. Zna to i blogerica Viktoria Dahlberg, koja se upravo ovim pravilima vodila pri uređenju njenog dnevnog boravka u stanu u New Yorku.

knjiznica nsl

 

Miris starih knjiga, vrijeme provedeno u tišini, ugodna atmosfera i arhitektura iza koje se krije bogata povijest razlog je zašto su knjižnice posebna mjesta koja iznova pozivaju na druženje. Upravo takvu priču ispričat će vam i knjižnica Carturesti Carusel smještena u starom djelu grada u Bukureštu. Otvorena je prije nešto više od dvije godine, a na 1000 kvadratnih metara raspoređenih na šest katova, nalazi se preko 10 000 naslova, 5,000 albuma i DVD-ova, kao i bistro te galerija suvremene umjetnosti.

tapete nsl

Kako biste osvježili prostor i dali mu dodatnu osobnost, tapete su trendy dekorativni element uz koji ćete kreirati harmoničnu atmosferu u interijeru. Pri nego što obložite zidove tapetama, trebali biste obratiti pozornost na par stvari.


 


 

danas nosimo1

topprica jesen

insta nsl