crnaboja nsl

 

Otmjena crna vrlo lako može domu dati elegantnu notu. Upravo uz pomoć ove boje, možete naglasiti pojedine prostorije ili kutak u domu. Nju možete birati kao idealnu pozadinu za lijepa umjetnička djela koja će biti dodatno naglašena upravo zahvaljujući zidu obojanom u crnu boju.

kuhinja police uredenje

 

Ukoliko birate kuhinju sa otvorenim policama, cijela prostorija instant postaje otvorenija i prozračnija. Uz malu galeriju svih ukrasa, posuđa i namirnica koje ste vrijedno birali i skupljali kroz godine, postaje sjajna preslika stila i karaktera njenih vlasnika.

zarahome 4Njihova posljednja linija 'The Raw Edit' vraća se osnovama, te predlaže da u interijeru biramo prirodne materijale i neutralne nijanse koje će stvoriti opuštenu atmosferu u domu. Jednostavne linije, drvo, rafija, platno… samo su neki od materijala korištenih kako bi dom dobio rustikalno ozračje. Pozornost krade i keramika u neutralnim tonovima, pletene košare, kao i fenjeri i dekorativni jastuci….

ogledalodnevniboravak

Ogledala izgledaju odlično u modernim interijerima. Dat će sofisticiran izgled prostoru, vizualno interijer učiniti većim, tamne prostorije učiniti svjetlijim, ali i biti vaš saveznik prilikom jutarnjeg spremanja za posao. Njegova misija ovisit će upravo o poziciji na koju ga postavite u prostoru. U dnevnom boravku koji je okrenut prema južnoj strani, ako u poslijepodnevnim satima želite imati lijepo svijetlo, ogledalo postavite na zid koji se nalazi na suprotnoj strani od prozora.

kucniured nsl


Bilo da se radi o uređenju potpuno novog prostora ili želite svom već postojećem poslovnom kutku dati neko osvježenje, pokucali ste na ispravnu adresu za pronalazak inspiracije. Uz pomoć ideja koje vam donosimo otkrit ćete želite li vaš mini ured uklopiti u interijer sobe u kojoj se nalazi ili ga pretvoriti u statement kutak u interijeru koji se ističe bojama, uzorcima i dodatcima. Kroz ovu foto priču, saznat ćete kako veliku ulogu u davanju osobnosti interijeru imaju biljke, zanimljiv dizajn vaše radne stolice, kao i efektni posteri na zidu zajedno sa citatima na radnom stolu...  

stan naslovna

 

Brooke Testoni je dama koja nas osim svojim stilskim vještinama, oduševila i znanjem koje ima na polju uređenja interijera. Kroz njene objave na društvenim mrežama već smo vidjeli djelić njenog apartmana, a ove fotografije sjajna su inspiracija za sve dame koje teže k igri stilova, jednostavnosti i monokromnom izgledu u uređenju doma.

daikin stylish nsl

Briga za zdravlje jedna je od najvažnijih čovjekovih zadaća. Mediji su prepuni raznih savjeta o zdravoj prehrani, fizičkoj aktivnosti, redukciji stresa, a također se sve više pozornosti posvećuje zdravom stanovanju. U novije doba, kontrola temperature prostora ljeti i zimi je postala standard, pa osim učinkovitih i komfornih načina grijanja i pripreme tople potrošne vode, dosta veliku ulogu u komfornom življenju ima i hlađenje prostora.

stolzasminkanje nsl

 

Osim što je idealan za skladištenje lakova, makeupa i nakita, stol za šminkanje je i upečatljiv dio interijera koji otkriva puno toga o svojoj vlasnici. Uz ladice i organizere koji su njihov neizostavan dio, vaš makeup će napokon biti posložen, dostupan i uredan. Samim time, vrijeme potrebno za šminkanje i jutarnji stres će se znatno smanjiti.

daikin02 sensira nsl

U vrele dane se često poželimo 'sakriti' u svoj ugodno klimatiziran dom, koji smo tako pažljivo dekorirali da bi u njemu stvorili idealnu atmosferu za opuštanje i uživanje s dragim ljudima.

ploce nsl

I iako za preslušavanje glazbe često koristimo CD ili razne online adrese za streaming glazbenih sadržaja, ovih dana, sve više pozornosti se usmjerava i na šarm gramofonskih ploča. Autentičan, gotovo nostalgičan zvuk koji nastaje na gramofonu dok preslušavamo akorde i omiljene glazbene bilješke postaje definicija savršenog društva za opušteno druženje vikendom.