loncarice diy

Balkon je postao naša mala zelena oaza mira na kojoj u ljetnim danima uživamo u jutarnjem ispijanju kave, ali i druženju s dragim ljudima. Udoban stolac i ležaljke postaju gotovo neizostavan dio svake terase, a detalji su oni koji joj daju toplinu i šarm. Uz jastuke, prostirke i svijećnjake, lončarice su te koje će ispijanje limunade pretvoriti u pravi užitak.

uredenje stana

Ponekad vam se čini da su vam vaša najdraža 4 zida koja zovete domom željna promjene? Imate ograničenu kvadraturu i manjak kreativnosti i inspiracije za uređenje? Otkrili smo uz pomoć kojih dodataka i spretno pozicioniranih detalja možete ne samo dati svom domu šarm nego i stvoriti iluziju većeg prostora za kojim vaš stan žudi. Pripremite kistove, čavle, boju i neku staru odjeću te se bacite na posao. Nakon ovog DIY poslijepodneva nećete žaliti za zaprljanim rukama.

stepenice-naslovna

Dopustite da vaše stepenice u kući pričaju svoju priču. Izrađene sirovo, industrijski, moderno, od prirodnih ili prozirnih materijala, preokret koji ova arhitektonska poveznica može napraviti je toliko značajan da ga ne možemo zanemariti.

uredivanje stola blagdanski rucak dekoracije

U posljednjim trenutcima pripreme vašeg nedjeljnog ručka, stiže prava inspiracija za uređenje vašeg stola kojim ćete impresionirati, nasmijati i blago rečeno oduševiti svoje goste. I sami ćete se iznenaditi koliko je malo sitnih detalja potrebno da napravite pravi zaokret i svom stolu date lijep karakter.

rosegold naslovna

S popularizacijom industrijskog uređenja u interijerima, bakar je postao popularan materijal u našim domovima.

09

Već nam je od ranije poznata moć transformacije interijera uz pomoć samo jednog komada IKEA namještaja unutar interijera, ali i eksterijera, no ova lampa je uspjela zasjati na posebnom mjestom na toj listi.

interijeri naslovna

Nakon Pinteresta, Instagrama i sličnih medijskih platformi, prva naredna stilska inspiracija stiže s filmskih platna. Tema je neiscrpna: počinje s hollywoodskim klasicima kroz koje možemo pratiti povijesna razdoblja i njihove osnovne karakteristike, i traje do danas, kada su filmovi i serije prilika za reklamu, a često i tzv. odskočna daska dizajnerima, scenografima i drugim kreativcima.


dom inspiracija
Za stvaranje udobnog i jedinstvenog kutka u domu, u kojem će jednako uživati i zabavljati se i djeca i odrasli, njihaljka je odlična opcija. Podrazumijevaju razigranu atmosferu, instant opuštanje i izgledaju jako moderno.

djecjasoba lilihalodecoration
Lidija Tomas Matijević, hrvatska je bogerica koja na adresi Lili halo decoration donosi cijeli niz savjeta i inspiracije za uređenje doma u skandinavskom stilu.

dvorac engleska 02

Ovaj dvorac koji je izvorno bio stražarnica, smješten je u Costwoldsu, a izgradio ga je poznati britanski arhitekt Edward Blore 1830.godine. Prepoznatljiv je i po tome što je bio zadužen za obnovu Lambeth palače, kao i proširenje Buckingham palače za kraljicu Viktoriju.

 

branding350x350 2017

danas nosimo1

topprica tomo

insta nsl