phoceramics

I uljepšat će vam jutro, čak i ponedjeljkom! Naime, phoCeramics je mali slatki brend u kojem, kako sama njegova osnivačica Audra piše, životinje i biljke postaju unikatan detalj neodoljivih dekoracija za dom.

Shuma krevetic

Stribbo je novi domaći brend koji kreira moderan, kvalitetan i zabavan dječji namještaj u kojem će uživati i roditelji i djeca. Istovremeno snažan, moderan, suvremen i siguran, Stribbo uz namještaj za bebu i djecu izrađen od lokalnih održivih materijala u svojoj ponudi ima i razne tekstilne i drvene dodatke za uređenje dječje sobe. O samom nastanku brenda i procesu proizvodnje, razgovarali smo s njegovim osnivačem, Irfanom Redžovićem.

scandimaximalisam

 

Interijeri uređeni u skandinavskom stilu omiljeni su već godinama. Filozofija koja se bazira na funkcionalnosti, iskoristivosti prostora, čistim linijama, nenametljivoj eleganciji, ali i što većoj upotrebi prirodnog svjetla postala je omiljeni odabir dama koje žele svoj dom pretvoriti u moderno i elegantno mjesto koje će iz sezone u sezonu zračiti toplinom i uvijek biti u modi!

studijotapeta 05

Josipa Maras mlada je umjetnica koja je svoju ljubav prema kistu pretvorila u ilustracije, a sada i tapete. Uz Josipin rad vežu se epiteti lijepo, simpatično i kreativno, a izuzetak nisu ni ove tapete koje će vam pomoći da osvježite zidove u domu i date im osobnu notu.

mikutas naslovna interijer

 


Jacqueline Mikuta jedna je od onih cool dama s kojom bismo se rado mijenjali za ormar i koja nas svakodnevno inspirira svojim stilom. I iako svoju adresu u Berlinu redovito zamjeni s europskim destinacijama (uživali smo u njenim fotografijama s ljetovanja snimljenim na otoku Hvaru), njen stan u Berlinu cozy je mjesto kroz koje se jasno vidi karakter i stil njegove vlasnice.

bohointerijeri naslovna


Baš kao što se uvukao u našu garderobu, boho stil se uvukao i u naše domove te postao popularan način uređenja interijera. A kako i ne bi kada unosi dodatnu živahnost, šarm i dozu ležernosti u svaki dom? Zahvaljujući njegovim karakteristikama – prirodni materijali, električne teksture, biljke i etno motivi, boho stil daje i toplinu svakom prostoru. Zbog toga su drvo, koža, pletivo te krzno neizostavan materijal u uređenju domova u ovom stilu, dok kada su u pitanju detalji, tkanine sa statement uzorcima imperativ (tepisi, jastučnice, deke.)

 

skandinavskistil 05

Jednostavnost i funkcionalnost kao osnovna filozofija, namještaj od prirodnog drveta, mnoštvo bijele boje koja vješto koketira sa crnom u interijeru, prirodna svjetlost, vintage komadi s bogatom povijesti i zanimljivi detalji iz produkt dizajna – ovo je samo mali uvod u poglavlje zvano skandinavski stil uređenja. Dodajte cijeloj priči praktične pletene košare, pomno odabrane tepihe za pod, malo zelenila, kamin i mnoštvo ilustracija na zidovima i dobili ste kratak pregled ovog stana sa adresom u Stockholmu.

makeover kupaonice

Renoviranje kupaonice projekt je koji uz određeni budžet zahtijeva dosta pripreme i planiranja.
To je i glavni razlog zašto za preuređenje ove prostorije biramo jednostavna i pristupačna rješenja koja će osvježiti sam izgled kupaonice, bez da sam proces uključuje i veći iznos investicije ili angažman majstora. Dovoljno je tek da se poigrate s klasičnim poimanjem kupaonice te uz pokoji detalj i strateški raspored istih date prozračniji vizualni dojam. Par svijeća, biljka, nova prostirka, pametna rješenja za vješanje odjeće ili zidna lampa u potpunosti će promijeniti atmosferu u prostoru.

barsunstesfofe

Postoji neki poseban šarm u sofi izrađenoj od ovog luksuznog materijala. Osim što na tako jednostavan i suptilan način unosi retro vibru u prostor i odiše luksuznom notom, ovaj komad namještaja postaje centar svih događanja u interijeru i sjajan povod za razgovor. Uz to, iznimno je udobna i daje posebnu atmosferu intimnim trenutcima druženja u domu, ali i filmskim maratonima s najbližima.

01 840 472

 

Nova kampanja u potpisu popularnog brenda već da naslutiti da će se brojni komadi iz njihovih kolekcija uskoro naći u domu svake dame koja voli eleganciju, pariški stil uređenja i tople, prirodne materijale u domu. Urbani prizvuk kolekcije koja daje interijeru toplu notu postignut je korištenjem pletenih korpi, mramora, detalja u zlatnim nijansama, statement ogledalima, sušenim cvijećem i jastucima u pastelnim nijansama.