svijece nsl

 

 

Nakon napornog radnog dana, uz domaći čaj i kekse sa cimetom, u scenarij savršenog zimskog skrovišta uključujemo i mirisne svijeće, koje nas instant umire, stvaraju osjećaj spokoja i tople zimske idile. Ukoliko uz to sve one dolaze uz zanimljive motive na sebi i nose neodoljivu blagdansku poruku, imamo odlične kandidate za naš stol u dnevnom boravku.

neonznakovi nsl

Lako naslikaju osmijeh na našem licu, daju karakter svakom minimalističkom prostoru i iz dana u dana vas podsjećaju da vi to možete, da ste istinska #GIRLBOSS ili pak da uživate u životu bez obzira na sve. Iako možete pomisliti da je nemoguće učiniti da svjetleći natpisi funkcioniraju u vašem domu, ove fotografije dokazuju da im mjesto možemo pronaći u svom uredu, odmah iznad stola, kraj noćnog ormarića, iznad kreveta u sobi ili pak u hodniku kako bi pozdravljao sve goste.

kolekcionarkauspomena dzanasuhic dom modamo nsl

Džana je diplomirana inžinjerka prometa iz Zenice, te u slobodno vrijeme skuplja brojne sitnice i uspomene. Zaljubljena je u fotografiju, detalje i šoljice za kavu, u što ćete se uvjeriti kada na neko vrijeme zalutate i krenete istraživati sve detalje fotografija objavljenih na njenom Instagram profilu @kolekcionarkauspomena. Kroz hashtag #MODAMOzaviruje već neko vrijeme uživamo u pomno uređenim kutcima u njenom domu, a sada smo cijeli projekt podigli na višu razinu i saznali sve o uređenju njenog doma. Na što je Džana pazila prilikom uređenja stana od 50m₂, saznajte u nastavku.

cocochanel 01U kvartu Soho, u New Yorku, za vikend je Chanel otvorio vrata svog novog kluba, Coco Club.
Klub je namijenjen samo za članove, te ćete unutra moći ući samo ukoliko ste vlasnik njihove zlatne membership kartice. Klik ovdje za upisivanje na listu.
No, sve one dame koje u svojim Chanel kostimima i cipelicama mogu boraviti ovdje, uživat će u interijeru u kojem se gotovo svugdje isprepleću dva slova C.

naslovna02

Mislimo da Kseniyi Alferovi dugujemo velike zahvale što je naše ispijanje čaja nedjeljom i gledanje epizoda 'Prijatelja' po tko zna koji put začinila jednim simpatičnim naslonjačem. Naime, on vas sa svih strana okružuje dekom i čini da na tren odlutate u sasvim novi svijet i u potpunosti zaboravite da je vani snijeg ili kiša.

tiffany nslBaš kako je to radila Holly. Uz malu crnu haljinu i bisere, preporučujemo. Naime, danas se na Petoj aveniji u New Yorku, u sklopu zgrade u kojoj se već nalazi Tiffany dućani, otvara cafe unutar kojeg ćete moći uživati u ukusnom croissantu te kavi (omiljenom doručku luckaste Holly) i brojnim drugim jelima.

ikea namjestaj uredenje 3


Baš kao što s kupovinom u omiljenim high street dućanima riskirate mogućnost da ćete svoje nove čizme ili kaput vidjeti na još par dama tijekom šetnje gradom, sličan scenarij će se odigrati i s vašim interijerom i interijerom vaših kolegica ako ste redovit gost IKEA trgovina.

cekolamps naslovna

Ovaj novonastali hrvatski brand dokaz je kako za zanimljiv i kvalitetan proizvod nije potreban veliki tim stručnjaka. Iza branda CEKOlamps stoji Jasen Čeko, novopečeni handcrafter koji se u izradu upustio iz odluke o kvalitetnijem provođenju slobodnog vremena. Hobi je ubrzo postao tržišno prepoznatljiv brand svjetiljki i dekorativnih predmeta koji su u kratkom razdoblju oduševili javnost. Iako još uvijek u nastanku, brand je vrlo brzo zauzeo svoje mjesto na tržištu.

ukrasi drvceUkrašavanje našeg doma i davanje blještavog ruha blagdanskom drvcu nikada nije bilo jednostavnije i zabavnije. Uz bogate ponude omiljenih nam dućana s home kolekcijama - zvijezde, ornamenti, lampice, pokloni koji dolaze u bezbroj različitih boja, oblika, pakiranja, postaje prava lutrija pokušati odabrati samo jedan stil blagdanskih ukrasa.

interior


Jednostavnost, elegancija, kvalitetni komadi namještaja i savršeno osvjetljenje – skandinavski minimalizam nosi brojne benefite zbog kojih smo se i sami odlučili pružiti šansu bazičnosti u našem domu.