kartasvijetaSvaka prostorija u našem domu izgleda potpuno namještena tek onda kada i našim zidovima damo dodatan šarm i karakter kroz ukrase koji oslikavaju naš stil. Ukoliko se u vaše najistaknutije osobine ubrajaju želja za istraživanjem, ljubav prema upoznavanju novih kultura i strast prema otkrivanju egzotičnih lokacija, onda je karta svijeta poseban i kreativan detalj koji će upotpuniti vaš zid.

galagonzalez


Ona je dama čiji stil nazivaju vragolastima, DJ, blogerica, model i dizajnerica, a na svom blogu Amlul, uz posljednje modne avanture, objavljuje i detalje svojih putovanja te zanimljive foto isječke iz njenog apartmana u New Yorku. U njenom domu, drvo je osnovni materijal i pokazuje svoju svestranost. Korišten je kako bi pokazao da će se odlično uklopiti u sve suvremene, moderne interijere te biti odličan kontrast betonu i bojama na zidu.

mateahalilovic uredenjedoma-balkon 


Hygge kutak, relax zona, mjesto za druženje – sve su ovo epiteti koji se vežu uz cvijećem ukrašene, lampicama upotpunjene i s cozy detaljima ukrašene ljetne inačice naših balkona. Postoji neki posebni šarm u druženjima na balkonima u ljetnim danima – svjež zrak, neodoljivi home decor detalji te zelenilo koje nas okružuje instant nas opuštaju i kreiraju malu zonu ugode.

interior thirty year olds home modamo01

Obzirom da smo u stalnoj potrazi za klasicima u ormaru, listi filmova koje vrijedi pogledati i nakitu koji će obogati našu kutijicu, vrijeme je da poželimo dobrodošlicu i klasicima u našem domu za vrijeme proljetnog makeovera. Ovaj put pozornost nismo usmjerili na trendovske komade poput neonskog znaka ili krznenog jastuka (mada su i oni odlična ideja), nego na statement interior artikle s dugim rokom trajanja. Koje biste komade svakako trebali ugostiti u vašem interijeru nakon što otpušete 30 svjećica na toj čokoladnoj torti otkrijte u nastavku.

dom otiraci natpisiOsim njegove praktične uloge u održavanju našeg doma čistim, prostirači su ujedno i prva stvar koju će vaši gosti vidjeti pri dolasku i zadnja pri odlasku. Zato, zašto o prostiraču za ulazna vrata ne biste razmišljali kao o malom umjetničkom djelu koji će približiti karakter vlasnika, nasmijati ukućane i goste te ujedno biti topla dobrodošlica za sve cipelice lutalice koje se nađu ispred vaših vrata?

ananas detaljidom nsl


U gotovo svakom dućanu s ukrasima za dom, pronaći ćete detalj u obliku ananasa – posudica, zdjelica za nakit, ukras, fotografija ili jastučnica, uistinu je raznolika ponuda i broj varijacija na ovu temu.

bohostan naslovna


Mallory Fletchall je vlasnica šarmantnog i vedrog stana u Brooklynu koji je u rubrici interijer odlična lekcija o tome kako prostoru uz pomoć bogatih, razigranih tekstura dati šarm i toplinu.

chiacups naslovna

Ona je kuharica, organizatorica Tajne večere te dama čije su šarmantne šalice s točkicama osvojile društvene mreže. Filipa Sorko poznata nam je i s malih ekrana, naime, sudjelovala je i pobjedila zajedno sa sestričnom u trećoj sezoni kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!, a sada je svoju ljubav prema kuhanju pokazala kroz izradu unikatnog ručno rađenog posuđa.

gazzdafinareddot3


Tim od 40 stručnjaka iz oblasti produkt dizajna u Essenu (Njemačka), dodijelio je prestižnu nagradu Red Dot najboljim svjetskim proizvodima u ovoj godini. Neki od prošlogodišnjih pobjednika su dizajnerski velikani poput brandova Apple, Ferrari i Bose. Jedan od dobitnika ove godine je domaći bosanskohercegovački brend Gazzda, sa svojom Fina komodom, koja je djelo ruku dizajnera, Mustafe Cohadžića. Gazzda je 2015. godine, bio prvi brand iz BiH koji je dobio prestižnu nagradu Red Dot.

kuhinja naslovna

Kućni ured blogerice Beth Kirby je zapravo njena kuhinja. Mjesto je to na kojem sprema ukusna jela, stilizira ih i fotografira, a upravo su je njeni recepti učinili često traženom damom u rubrici #foodie & #recipes na društvenim mrežama. Obzirom da je njena kuhinja samim time morala postati inspirativno, savršeno uređeno te itekako praktično mjesto, za njeno uređenje angažirala je tim čiju estetiku i sama voli – Taru Mangini te Percya Brighta.