sobe nsl

Vrata glavne sobe uvijek kriju taj topli osjećaj i uspomenu skakanja po krevetu s 10 različitih tipova jastuka, vrtnje po toploj i mekoj deci i prebacivanja na sofu koja se nalazi u kutu, pored podne lampe, unutar koje biste najradije čitali svoje bestsellere. Taj osjećaj možete lako kreirati u svojoj sobi uz pomoć malih trikova šapnutih nam u uho od strane interijer dizajnera i zaljubljenika u taj zen osjećaj koji stvara spavaća soba. Kako to boja, tepih, sofa, luster, oblik kreveta i odvažne tapete uspijevaju transformirati vaše utočište, čitajte u nastavku. I da, pokušajte ne ispustiti mobitel dok čitate.

interijer jesenZa upravo ovo doba godine često znamo rezervirati mali makeover svog doma. Kako bi on i dalje ostao u okvirima vašega budžeta, a pritom učinio vaš dom baš onako boho, skandinavskim ili u marokanskom stilu kakvog volite, mi smo izdvojili nekoliko savjeta koje biste svakako trebali imati na umu. Od toga kakve komade namještaja birati do cijene unutar koje biste trebali kupovati detalje u svojim domovima, vaš račun će vam nakon ovoga biti zahvalan, a i vaš slatki mali dom. Zasučite rukave, pripremite kistove i naoštrite olovke, jer ćete ubrzo postati sami svoj majstor. Uživajte.

dom ugodnost

S dolaskom jeseni i zime, pucketanje vatre neće biti jedini razlog zašto se svi u vašem domu osjećaju tako udobno, dobrodošlo i nekako toplo. Nedjelje uz slušanje kiše i večeri u krevetu sa vašom najdražom knjigom upravo će dobiti novi zaplet. Uz samo nekoliko detalja, pametno dodanih, koji neće odmah isprazniti vašu kasicu, vaš dom će se pretvoriti u malenu toplu oazu udobnosti. Ubrzo nećete moći zamisliti da čaj pijete bez svjetlosti svjećica ili da sjedite na nečemu drugom osim na vašoj sofi u sobi. Pogledajte zašto.

designioshop nsl


Moderno uređeni domovi uvijek na jednom dijelu zida imaju fotografiju koja otkriva njihove omiljene uspomene, strasti i hobije, redovito u crno bijelim tonovima. Uokvirene inspirativne izjave, motiv grada, ljubavna poruka, daju svježinu, a opet minimalistički zanimljivo rješenje za ukrašavanje zidova u domu. Jedan od brandova koji je dobio brojne simpatije dama i muškaraca u regiji svakako je Designio shop koji spaja bh.tradiciju, prepoznatljive izraze i motive te neke od najljepših emocija i događaja u našoj svakodnevnici.

diacafe nsl001

Minimalizam u kombinaciji s biljkama, prekrasna zelena terasa, neodoljiv mjesečev sat, te namještaj u bijeloj i boji drva, razlog su zašto će Dia Café postati vaše novo omiljeno mjesto za bijeg od gradskih vrućina. Svaki detalj u ovom cafeu je pomno uređen, od paketića sa šećerom na kojem je smješten maslačak, preko jednostavnih polica na zidovima do kakadama koje vise u zraku.

zarahome interijer uredenjedoma

Ljetni motivi u interijeru, čak i krajem ljeta, početkom jesenskih dana…zašto ne? Prugice, koralji, tirkizne i zelene nijanse, ali i boje pijeska su uvijek dobrodošle. Izborom spomenutih motiva izdvaja se Zara Home kolekcija naziva Underwater, inspirirana upravo podvodnim svijetom.

sofa ikea modamo

Riječ je o modelu FRIHETEN i ovo će odsada biti vaša najdraža riječ kada vas netko upita o uređenju vašeg interijera. Osim što se može rasklopiti i postati novi ležaj za vaše goste, ova sofa će vam učiniti ogromnu uslugu i ponašati se kao ogromni trosjed koji je zamišljen za duga poslijepodnevna uz šum kiše i epizode vaše omiljene serije, a dovoljno je malen da stane u svaki kutak koji ste za njega zamislili.

hotel nsl

Orijentalna plava pozadina već dugo je krivac našeg duplog klikanja na fotografije. Naime, ova Instagram lokacija sa sarajevskom adresom brojnim blogericama brzo je postala prepoznata kao dobar stanovnik njihovog feeda.

wesanderson

Redatelj Wes Anderson kroz svoje filmove se uvijek drži par standarda koji su mu donijeli titulu vizualnog i zvučnog majstora na setu.
Savršena simetrija, scene u kojima vlada simbioza boja, te arhitektura koja čini da se osjećamo kao da smo zalutali u zemlju čudesa, samo su neki od segmenata filma koje Wes dovodi do savršenstva. Budući da se kod svake scene u potpunosti posvećuje detaljima, uistinu je užitak gledati i njegove redovito šašave likove.

16

Pokucati na dupla sjajnom crnom bojom obojana vrata s nadvratnikom nije ni tako teško kada nas odmah nakon ulaska čeka dnevni boravak sa rozom sofom u dobrom društvu vintage ogledala. Dnevni boravak Jenny Wolf nije bio isplaniran odjednom, nego je rezultat kolekcije komada namještaja koji su joj posebno prirasli srcu, od antiknog stola koji čuva od koledža do lampi i svijećnjaka koji se uspinju do mnogih uokvirenih fotografija. Sve to sa zidovima obojanima u sivu boju, odmah uz stepenice koje svojim detaljima kažu:'Welcome home'.