uredivanje stola blagdanski rucak dekoracije

U posljednjim trenutcima pripreme vašeg nedjeljnog ručka, stiže prava inspiracija za uređenje vašeg stola kojim ćete impresionirati, nasmijati i blago rečeno oduševiti svoje goste. I sami ćete se iznenaditi koliko je malo sitnih detalja potrebno da napravite pravi zaokret i svom stolu date lijep karakter.

rosegold naslovna

S popularizacijom industrijskog uređenja u interijerima, bakar je postao popularan materijal u našim domovima.

09

Već nam je od ranije poznata moć transformacije interijera uz pomoć samo jednog komada IKEA namještaja unutar interijera, ali i eksterijera, no ova lampa je uspjela zasjati na posebnom mjestom na toj listi.

interijeri naslovna

Nakon Pinteresta, Instagrama i sličnih medijskih platformi, prva naredna stilska inspiracija stiže s filmskih platna. Tema je neiscrpna: počinje s hollywoodskim klasicima kroz koje možemo pratiti povijesna razdoblja i njihove osnovne karakteristike, i traje do danas, kada su filmovi i serije prilika za reklamu, a često i tzv. odskočna daska dizajnerima, scenografima i drugim kreativcima.


dom inspiracija
Za stvaranje udobnog i jedinstvenog kutka u domu, u kojem će jednako uživati i zabavljati se i djeca i odrasli, njihaljka je odlična opcija. Podrazumijevaju razigranu atmosferu, instant opuštanje i izgledaju jako moderno.

djecjasoba lilihalodecoration
Lidija Tomas Matijević, hrvatska je bogerica koja na adresi Lili halo decoration donosi cijeli niz savjeta i inspiracije za uređenje doma u skandinavskom stilu.

dvorac engleska 02

Ovaj dvorac koji je izvorno bio stražarnica, smješten je u Costwoldsu, a izgradio ga je poznati britanski arhitekt Edward Blore 1830.godine. Prepoznatljiv je i po tome što je bio zadužen za obnovu Lambeth palače, kao i proširenje Buckingham palače za kraljicu Viktoriju.

uredenje stan fo4a 15
Fo4a Architecture je dobio zadatak da projiciraju i urede stambeni prostor za mladi bračni par. Nakon godinu dana rada, nastao je ugodan prostor za život i kvalitetno provođenje vremena u kojem otvorena kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak predstavljaju epicentar svih događanja.
Svi elementi koji su se koristili u stanu su izrađeni od prirodnih materijala kao što su drvo i kamen.

01

Francuskinje su nam uvijek odličan izvor inspiracije. Dopada nam se način na koji se brinu o svojoj koži, njihova beauty rutina, način stiliziranja kose, prehrambene navike, ali i garderoba. Nerijetko nas inspiriraju i svojim stilskim umijećem kada je u pitanju uređenje doma. Ukoliko se i vi pitate kako vašem domu možete dati pariški chic, ovo su trikove koje možete primijeniti.

londonkidom nsl

Da malo pažljivog planiranja uistinu može učiniti puno toga, najbolje pokazuje ova kuća na dva kata koja je široka svega 3 metra. Pregledavajući interijer kuće, vidjet ćete da je svaki centimentar stana uređen s puno pažnje i pozornosti. U prizemlju se nalazi kuhinja i vrata koja vode do vanjskog vrta.