filmovi

 

S obzirom na to da nas čeka kišni vikend, a i tjedan iza nas bio je ispunjen brojnim poslovnim sastancima, rokovima i zahtjevnim projektima, petak večer rezerviramo za omiljeno društvo, butelju vina, grickalice i komedije koje smo već pregledali tisuću puta.

dnevniboravak naslovna


Baš kao što je mala crna haljina i neutralna garderoba bezvremenski, laskav i uvijek chic dio naše garderobe, upravo su ove nijanse jednako popularan odabir u našim interijerima. Neutralne nijanse siguran su i provjeren način kako da uredite prostor u kojem boravite i kreirate interijer koji će izgledati jednako moderno i chic i danas, ali i za nekoliko godina. No, ako vremenom zaželite napraviti promjenu, ne trebate raditi drastične korake i velike projekte preuređenja kako biste dodali malo vibrantnosti, svježine i veselih boja u prostor.

posao karijera savjeti

 

Prvi mjesec – simbol novih početaka, novih ciljeva, novih rezolucija. I dok nas na početku godine drži snažan entuzijazam oko ostvarenja svih naših želja, važno je tu strast zadržati kroz cijelu godinu. U tome će vam navike uz koje ćete marljivo raditi na razvijanju vještina, napredovanju na radnom mjestu, ali i uspješno balansirati između privatnih i poslovnih obveza te organizirati vrijeme na najbolji mogući način.

useljenje poklon

 

I neće završiti u ladici. Preseljenje u novi dom podrazumijeva otvaranje novog poglavlja u koje ćemo opisati bezbroj uspomena i toplih trenutaka. Istina, uz njega se veže i pakiranje i selidba stvari, transport, ponovno slaganja, uređenja, sitni radovi u interijeru…no, jednom kada kreirate svoje toplo utočište, naravno da želite maksimalno uživati u njemu, ali i pozivati i prijatelje da s vama proslave ovaj poseban događaj. Ako ste i vi dobili poziv na zabavu povodom preseljenja, birajte praktičnu sitnicu za poklon koja će uistinu obogatiti svakodnevicu osobe koju posjećujete. Novi početak proslavite s kreativnim poklonima koji će na pažljiv način pokazati vašu privrženost. Ovi prijedlozi će im sigurno izmamiti osmijeh na lice, a kreirali smo par prijedloga za svaki budžet i stil.

krofne torta

 

Krafne su jedna od najdugovječnijih slastica u kojima uživamo bez grižnje savjeti. Uz njih vežemo brojne uspomene, a zahvaljujući maštovitim punjenima i dekoracijama, jednako su atraktivne i ukusne. Od marmelade, čokolade do vanilije, do različitih oblika krofni, od onih u obliku prstena do različitih životinjskih oblika, postale su sinonim za desert koji će obogatiti nedjeljna druženja, zabave s prijateljima, ali i poslijepodnevnu pauzu.

gin cvijece nsl

Ako i vi vikendom redovito posjetite obližnju cvjećarnicu u potrazi za svježim cvijećem i želite isto izložiti u dnevnom boravku na atraktivan način, onda će vam se ovaj prijedlog za kreativnu inačicu vaze itekako svidjeti. Već ju možda imate u domu, nećete morati uložiti puno vremena u njeno uređenje i odlično će se uklopiti u svaki interijer. Ušuljala se kao dio decora na brojna vjenčanja u prošloj godini, a voljet će ju svi oni koji imaju odvažniji pogled na detalje za dom.

LikeMiljian naslovna

Prije više od godinu dana, Mili i Julien su otkazali svoj stan, prodali namještaj, a sve sitnice i odjeću koja je potrebna njima i njihovoj djeci spakirali su u dva kovčega, kako bi putovali svijetom. Oboje su freelanceri i odvažili su se na česte promjene boravišta i istraživanje nekih od najljepših mjesta na svijetu kako bi djeci u dobi od jedne i tri godine pružili dodatne vrijednosti.

tapete naslovna

 

Sudeći prema prvim Pinterest predviđanjima trendova koji će vladati u našem interijeru, geometrijski oblici bit će itekako popularan način osvježavanja prostora u 2019.godini.

studiovraco naslovna

Vođeni idejom da očuvaju bh.tradiciju zanata i integriraju ju s minimalističkim dizajnom koji će probuditi najdublje i najčišće emocije u čovjeku, nastala je prva kolekcija u potpisu Studio Vraco. Naime, Studio Vračo se rodio kao rezultat porodičnog obrta limarije i bravarije koji je djed Ibrahim Vračo pokrenuo 1975. godine, a onda otac Mirsad i kćerka Emina nastavili razvijati.

9stvari naslovna

I dok se za neke od nas u scenarij idealnog jutra ubraja domaći džem, kava i pregled vijesti, drugi dan vole započeti intenzivnim treningom ili meditacijom, a treći što dužim boravkom u krevetu.


 


 

danas nosimo1

Top prica parfem

insta nsl