duga tehna zidan nsl

Iako se ljubitelji skandinavskog dizajna uporno ne odmiču od bijele i sive boje zidova, home decor stručnjaci će jednoglasno priznati da unutarnji zidovi, ukoliko su jednobojno obojeni u zanimljive nijanse, itekako daju određenu dozu luksuza svakom domu.

island naslovna

S površinom od svega 103 000 km2 ova otočna država između Grenlanda, Norveške i Britanskih otoka meta je brojnih turista. Zemlja je to slapova, kako onih skrivenih među stijenama tako i onih koji se granaju i padaju na toliko veličanstven način da se upitate imate li hrabrosti to fotografirati. Također, zelenilo ćete vidjeti dokle god vam pogled seže, čak i ispod snijega u hladnim mjesecima, a boje koje prevladavaju u ovoj zemlji, od najsvijetlije plavozelene do one najtamnije, stvoriti će sklad, mir i meditativno raspoloženje zbog kojeg biste zaboravili na sve što vas čeka doma.

interijeri naslovnafotka

Jedna upečatljiva stolica tu i jedna sjajna polica za knjige tamo i naš dnevni boravak se pretvori u pravi izlog u kojem jednostavnost i minimalistički pristup interijeru preuzimaju glavnu ulogu.

vikend naslovna

Na svojoj mjesečnoj TO-DO listi uvijek biste trebali pronaći mjesto za jednu sjajnu stvar koju oduvijek želite usavršiti ili naučiti. Od informiranja kako nešto funkcionira, preko učenja novog jezika do toga da napokon svladate čar sviranja nekog instrumenta. Zašto baš ovog vikenda ne biste u dnevnoj sobi ili na terasi radili baš nešto drugačije, inovativno, svježe, nešto što vas inspirira, podiže vam raspoloženje i čini da se osjećate dobro u svojoj koži?

fotke haljina


Kristina Makeeva je ruska fotografkinja koja na svom Instagram profilu kroz foto zapise otkriva savršenu simbiozu i sklad pojedinih modela haljina i prekrasnih građevina ili blagodati prirode. Naime, Kristina je polja lavande u Parizu, živopisne zidove i ukrase na zidu katedrale u Moskvi i šarene cepeline u Cappadociji u Turskoj naglasila uz modela koji nosi haljinu gotovo identične nijanse kao i pozadina.

geste 2

 

Bilo koje doba u danu je pravo vrijeme za napraviti sitnicu koja će nekome popraviti monoton i naizgled običan dan. Za početak, prisjetite se koje biste sitnice vi voljeli da netko za vas napravi i krenite otuda. Tada nazovite mamu ili prijateljicu s kojom se odavno niste čuli i razgovarajte s njom. Onako iskreno. Sada prelistajte dalje i saznajte na koje još kreativne, neprocjenjivo lijepe i brižne načine možete djelić svog vremena i truda podariti nekome već danas.

savjeti posao 2


Uvijek je jako izazovno ostaviti posao na radnom mjestu i u potpunosti uživati u vremenu provedenom u domu. Kako biste postigli balans, te usavršili vještinu razdvajanja ove dvije sfere života, što nedvojbeno dovodi do svježine i ispunjenosti u vašoj svakodnevnici, dovodimo vam 5 navika uspješnih dama.

slasticarne sarajevo slastice slasticarnica modamo

Ljeto u našem rječniku znači obavezno zabavni dan završiti sa omiljenom slatkom poslasticom. A ako se ovaj vikend nađete u Sarajevu, imamo super prijedloge za vas. Na svakom uglu ovoga grada dočekati će vas slatki i zanimljivi kupovi sa instalacijama od još slađih dodataka, čokoladni grijesi servirani na tanjurima sa smiješnim natpisima ali i originalna osvježavajuća pića koja će vas nakon vrućeg ljetnog dana vratiti u život. Sve to uz neizbježan pogled na zgrade Sarajeva dok sjedite u živopisnom interijeru.

vrucina

S posebnim razlogom kažu: 'Ljeto nije za spavanje, spavati ćeš ujesen' i zato smo odlučili naći sjajne načine kako te iste večeri najbolje iskoristiti. Sve to s lokacijom u dvorištu iza kuće ili pored rijeke, uz zalazak sunca i to na podnošljivim temperaturama koje čekamo cijeli dan.

budilica coffee 1

Buđenje uz miris domaće kave jedan je od ljepših životnih iskustava. Ona je dio naše jutarnje rutine, glavni pokretač i napitak koji nam pomaže lakše se razbuditi i uhvatiti u koštac sa svim obvezama. Upravo zbog toga je sve istinske kavoljupce i osobe koje ujutro ne može podignuti ni 5 budilica razveselio proizvod koji nama najmanje omiljenu i najdražu stvar spaja zajedno.