Zašto za mame? Saznajte u članku!

   loop_nslLOOP je ručno rađeni nakit napravljen s jednim ciljem - da unese malo gLOOPiranja u svakodnevne kombinacije, bar tako kažu mlada dama i jedna mama koje stoje iza ovog brenda. Šareni, jednobojni, rokerski ili elegantni, sve su to LOOP modeli.

U vašoj priči ste napisali: „Zašto LOOP nije gloop ili što je zajedničko svim LOOP modelima? Za razliku od zločeste polusestre bižuterije, LOOP ne ostavlja tragove na koži, ne mijenja boju, ne boji se vode, voli parfeme, a obožava losione za tijelo…“. Kako ste postigli da se nakit i parfemi vole?

Sve je to moguće zbog anatomije naših modela. Rađeni su od trakica tkanine, špagica i užeta na koje se apliciraju razni ukrasni. Na one elegantnije modele idu cirkoni kristali, perlice i kamenčići u raznim bojama. Dok na modele agresivnijeg stila, apliciramo metalne matice, nitne, zakovice i razne druge metalne dijelove koje pronalazimo na policama željezarija. Većinu modela moguće je prati, ako se slučajno isprljaju dok se šminkate, hranite djecu ili spašavate svijet, jer to sve rade LOOP vlasnice. :)

U naslovu smo napisali da LOOP nakit posebno vole mame. Recite nam zašto je tako?

Da, posebna kolekcija su lančići namijenjeni mamama. Prečesto smo bili svjedoci epidemije koja vlada među mladim mamama. One naime, prestaju nositi lančiće da bi zaštitile djecu, ali i lančiće. :) Ali s LOOP modelima iz kolekcije 'Mamina maza' mame su ponovno chic! Ti modeli su mekani, rađeni od vunice ili od trakica tkanine, te na njima bebači mogu mirno spavati, igrati se s njima ili se pak, umjetnički izražavati sa svojim kašicama, budući da se mogu oprati bez straha od skupljanja!

Odlična (i praktična) ideja, moramo priznati. Kroz dizajn nakita, biranje materijala i na kraju fotografije kroz koje predstavljate nakit – jasno je da vam kreativnosti ne nedostaje. Otkuda inspiracija za cijelu priču?

Inspiraciju LOOP pronalazi u svemu; glazbi, filmu, uličnoj modi, dostupnim materijalima, ali najviše u ženama, djevojkama koje nas okružuju. Za elegantne modele inspiracija je nježna strana djevojke koja nosi LOOP. Ona je nježna, ali ne i slaba; dama, ali ne i umišljena.

Modeli s metalnim ukrasima su rađeni imajući na umu čvrstinu i snagu koja čuči u svakoj ženi. Ne boje se uživati u životu, gloopirati se i započeti svaki dan s osmijehom.

01

Ponosni smo reći da upravo danas premijerno na MODAMO.info naši čitatelji imaju priliku vidjeti fotografije koje predstavljaju brend LOOP. Kako je nastajala ova kampanja i čujemo da su za njenu realizaciju zaslužna redom mlada, perspektivna imena domaće modne scene?

Tako je! Okupili smo prijatelje - mladu ekipu koja je odlično odradila svoj posao. Kampanja za LOOP ogrlice ne bi bila moguća bez fotografa Kristiana Kroga, koji se već 5-6 godina bavi fotografijom, a njegovo radove možete pogledati na njegovom Facebook profilu.

Za fenomenalni make up zaslužna je Marija Karin, koja je u potpunosti shvatila našu viziju LOOP žene. Marija se počela amaterski baviti ovim poslom, kroz razne edukacije i seminare, ali predviđamo joj blistavu karijeru ako nastavi ovim tempom:) Njene radove možete pogledati na stranici http://marijakarin.com

Da bi dojam bio potpun prekrasne frizure radila je Kristina Grgić, odlična frizerka koja u svojoj struci iz dana u dan sve više napreduje, a mi joj bez straha povjeravamo brigu o našim kosama, već dugi niz godina:) Modeli su također prijateljice, koje su na naš nagovor stale ispred objektiva, ali mislimo da su se super snašle. U opuštenoj atmosferi jedino je pravilo je bilo da se svi moramo dobro zabaviti. Fotke su rezultat tog gLOOPiranja pred objektivom.

14

Naravno, ne možemo vas 'pustiti', a da ne pitamo kako naši čitatelji mogu doći do svog LOOP nakita i kakvi su planovi za budućnost?

Sve modele možete pregledati na našoj Facebook stranici - LOOPa trenutno pripremamo kolekciju za Modamo.KreARTiva Concept Store, a planiramo i liniju narukvica. Mi uživamo dok radimo svaki novi model, kombiniramo nove materijale, nove petlje:) i nadamo se da će i nove vlasnice uživati noseći ih.

ProLOOPajte s nama!

 

Razgovarala: Ana Ćavar
Foto: Kristian Krog

Članci koje smo odabrali za vas