andrea andrassy modamo nsl

Bilo da njene priče pratite kroz rubriku Dnevnik gradske cure, komentare na službenoj Facebook stranici ili neodoljive fotografije hrane na Foodopisu, jedno je sigurno – Andrea vas nikada ne može ostaviti ravnodušnima. Priznajemo, često i sami svratimo na njen profil po dnevnu dozu smijeha i nerijetko se prepoznamo u različitim situacijama koje ona opiše na sebi svojstven, komičan način.

Zašto za mame? Saznajte u članku!

   loop_nslLOOP je ručno rađeni nakit napravljen s jednim ciljem - da unese malo gLOOPiranja u svakodnevne kombinacije, bar tako kažu mlada dama i jedna mama koje stoje iza ovog brenda. Šareni, jednobojni, rokerski ili elegantni, sve su to LOOP modeli.

Kako nastaju najljepše ručno izrađene kutijice?

   modriana_nslAna Brkić je maštovita, romantična, uporna i jednostavna dvadesetčetverogodišnjakinja koja pravi kutijce. I to ne bilo kakve kutijice. Ova djevojka, apsolventica na master studiju povijesti umjetnosti i filozofije već neko vrijeme na zanimljiv način 'čuva' uspomene i nakit drugih ljudi, ukrašava domove ili dariva za godišnjice, rođendane i slične prigode. Naime, njene kutijice od drveta koje ukrašava na poseban način su ušli u domove mnogih zaljubljenika u umjetnost, a ako i vi već niste jedan od njih, svakako ih potražite na Facebook stranici pod imenom 'mondriAna'.

S Anom smo razgovarali o tome kako se rodila ideja za kutijice, koliko je vremena potrebno da jednu napravi, koje motive najčešće ljudi naručuju te kako bi u njenoj režiji izgledala jedna MODAMO kutijica.

Pa, krenimo redom.