Kako izgledaju njihovi pultovi na Festivalu?

    modamoJedan od težih zadataka koji je postavljen pred naše kreARTivce, zasigurno je uređenje njihovog pulta. No, kreARTivna ekipa je i po tom pitanju bila dorasla zadatku i svoje pultove obogatila detaljima i proizvodima za koju su bili sigurni da će najbolje prikazati ono što nude.
Fantastične fotografije obješene na zidove, prirodna kozmetika na retro stolicama i kredencima, torbe napravljene od različitih materijala, u svim bojama, uzorcima, šareni nakit, zanimljivi ukrasi i savršeno krojeni modeli odjeće poredani na samostojećim štenderima, samo su mali dio interijera Festivala.

KreARTivne poruke i srca svezana o kanafu po cijeloj prostoriji, dali su veselu i inspirativnu notu Festivalu, dok je prostor za okrugli stol pretvoren u pravu edukativnu učionicu. Jutros smo bili i dio male ljubavne geste, ali i nasmijanih posjetitelja koji su s nestrpljenjem čekali na kupovinu proizvoda u bh. potpisu. 

Kako izgleda zgrada u kojoj su se okupili članovi MODAMO.info uredništva, kao i 65 fantastičnih bh. kreARTivaca, pogledajte u nastavku.


D.P.
Foto: Helena Bilić

Članci koje smo odabrali za vas