Želite biti dio ovog jedinstvenog projekta?

   kreartiva_nslProšli tjedan smo ponosno najavili nastavak MODAMO.kreARTiva priče koja se krajem ove godine, uz Festival dizajna i umjetnosti kojeg  po treći put planiramo organizirati u proljeće 2014., nastavlja i raste u formi MODAMO.kreARTiva CONCEPT STOREA čija vrata otvaramo.

MODAMO.kreARTiva CONCEPT STORE je mjesto gdje ćete naći najbolje od naših kreARTivaca kada pričamo o odjeći, modnim dodacima, umjetninama i svim onim fantastičnim stvarima koje oni ručno izrađuju. Mjesto je to gdje ćete doći na druženje s našim uredništvom, sjesti i pročitati ulomak omiljene knjige, jednostavno se odmoriti od svakodnevnice i napuniti tijelo pozitivnim vibracijama koje naši kreARTivci šire.

Naravno, sve vas, naše drage čitatelje ćemo na vrijeme pozvati na otvaranje našeg malog dućana prepunog stila, a sada pozivamo sve one kreARTivce koji smatraju da imaju dobar, zanimljiv, stilski dotjeran, do kraja izrađen i apsolutno fantastičan proizvod, da popune prijavni obrazac za izlaganje u CONCEPT STOREU.

kreartiva_store

Naime, klikom na ovaj LINK možete preuzeti obrazac, popuniti ga i zajedno s ostalim traženim materijalima poslati na email adresu kreartiva@modamo.info. Ubrzo nakon toga možete očekivati naš odgovor i daljnje upute. Poziv za prijave je otvoren kroz cijelu godinu, no onima koji žele izlagati već na samom početku rada našeg CONCEPT STOREA, savjetujemo da se prijave kroz narednih par dana. Veselimo se ponovnom druženju s kreARTivcima koje već poznajemo, kao i upoznavanju svih vas novih koji ćete nam poslati svoje popunjene prijave.

I kako smo rekli u najavisvi vi koji volite lijepe stvari, imate stila i želite nešto jedinstveno s domaćim potpisom – sačekajte za kupovinu blagdanskih poklona jer MODAMO.kreARTiva Concept Store is coming to town.

MODAMO.info

Članci koje smo odabrali za vas