Dobrodošli u mali dućan prepun stila

   otvorenjeSvi ljubitelji jedinstvenih modnih dodataka, ručno izrađenih torbi i zanimljivih modnih predmeta su došli na svoje 2011. godine kada su četiri djevojke našoj zemlji predstavile Festival dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva. Festival je pokrenuo lavinu pozitivnih događanja na području bh. modne scene, što dokazuje i činjenica da danas stojimo pred vratima MODAMO.kreARTiva Concept Storea.

Iako su Concept Store dućani u kojima se predstavljaju jedinstveni dizajnerski radovi, česta pojava u susjednim zemljama, do danas se Bosna i Hercegovina nije mogla pohvaliti takvom adresom. No, toj negativnoj statistici dolazi kraj, jer MODAMO.kreARTiva Concept Store ponosno najavljuje da svoja vrata otvara u srijedu 18.12.2013. godine. Naime, na adresu Kneza Branimira 6 u Mostaru (unutrašnja šetnica SPC-a Rondo) stiže mali dućan prepun stila, kako ga bh. kreARTivci od milja zovu. Biti će to pedeset kvadratnih metara u kojima ćete naći torbe Božane Matić, Lota Art nakit, Lola Tees majice, Zanovijetak Cvijetak cvjetne ukrase i krune, Out of Frame lutkice, Andrea Adore haljine, ilustracije Josipe Maras, MOA Baggeek torbe, navlake za rokovnike i mnogo drugih MOA modnih dodataka, Heart.it ogrlice, MondriAna kutijice za nakit i planere, Bee Mara torbe i rokovnike, Kika Bijoux i MarijanaJewelry Bella Donna nakit, Puce. torbe, pregače i nesesere, Plasstik Fantasstik torbe i modne dodatke, Čendrljine Accessorize narukvice prijateljstva, knjige Martine Mlinarević – Sopta, Maja Halilović leptir mašne i Design by Berberović torbe.

Ponosni smo na prvu postavu izlagača u Storeu. Radi se o onim najboljima koje je MODAMO.kreARTiva otkrila i onima koji su na putu da to budu. Vidjeti ćete, Store će uistinu odisati jednim pozitivnim duhom koji je postao zaštitni znak MODAMO.kreARTive i nipošto ga ne želimo izgubiti. Nadamo se da će to biti dućan u koji će ljudi doći da vide što ima novoga, da prelistaju novine, malo s nama druže i kupe sebi ili dragoj osobi fantastičnu unikatnu stvar sa etiketom 'MADE IN BIH'.

otvorenje

Drago nam je što ćemo uspjeti riješiti vječnu dilemu muškaraca koji se pitaju što pokloniti dragoj ženi za neku prigodu. Naime, u našem Storeu će moći kupiti poklon bon u vrijednosti koju žele i na taj način pokloniti dragoj ženi shopping u našem šarmantnom Storeu.

Sve novosti o MODAMO.kreARTiva Concept Storeu možete pratiti na našoj Facebook stranici, a pozivamo vas da nas posjetite u srijedu 18.12.2013. od 18h kada otvaramo svoja vrata svima koji žele razgledati i kupiti nešto lijepo, unikatno i u domaćem potpisu.

Vidimo se na otvorenju!

MODAMO.info

Članci koje smo odabrali za vas