Zavirite u mali dućan prepun stila

   33Kako smo i najavili, sinoć je u Mostaru na adresi Kneza Branimira 6 (SPC Rondo) otvoren MODAMO.kreARTiva Concept Store. Nešto prije službenog otvorenja koje je bilo zakazano u 18:00h, izlagači su se okupili u Storeu kako bi vidjeli svoj rad, po prvi puta predstavljen u formi Concept Storea, a službeno otvorenje smo obilježili tako što smo se okupili ispred kako bi uživali u premijernom predstavljanju izloga.

"Upravo ovo što sada vidite u dućanu je ono što želimo naglasiti kroz MODAMO.kreARTiva Concept Store. Dakle, tu se ne radi o statičnom dućanu, nego o mjestu koje će disati zajedno s našim izlagačima i uvijek poprimati novi izgled. Kao i Store, tako i naš izlog kojeg ćemo uvijek pomno osmišljavati." - poručila je naša Ana tijekom otvorenja. 

Store smo otvorili s postavkom od 18 izlagača, redom sve prepoznatljivih imena s naše kreARTivne scene. Vjerujemo da će posjetitelji prepoznati ovaj projekt te nam tako podržati i naš naum da Store konstantno obogaćujemo novim artiklima i novim izlagačima. Ono što nam je drago jeste da smo pokazali da je Bosna i Hercegovina bogata mladim, uspješnim kreARTivnim ljudima koji uistinu izrađuju fantastične stvari. Ponosni smo jer smo omogućili da radove svih njih nađete na jednom mjestu - u MODAMO.kreARTiva Concept Storeu i što je grad dobio mjesto gdje sebi ili dragoj osobi možete kupiti komad nakita, torbu ili neki odjevni artikal koji će biti jedinstven i s etiketom MADE in BiH.

Store je otvoren radnim danima od 10:00h – 18:00h te subotom od 10:00h – 14:00h. Kako izgleda Concept Store, što ćete sve u njemu pronaći, kao i djelić atmosfere sa sinoćnjeg  otvorenja  pogledajte u galeriji.

MODAMO.info
Foto: Antonio Radić

Članci koje smo odabrali za vas