fdu lokacija datum nslNakon što smo početkom godine otvorili prijave za izlaganje kreARTivaca na trećem izdanju Festivala dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva, u naš e-mail inbox ne prestaju pristizati prijave sjajnih brandova koji dolaze iz cijele BiH. Upravo zbog velikog broja prijavljenih, naš tim je stavljen pred veliki izazov pronalaska idealne lokacije za održavanje Festivala, a danas smo sretni jer smo, vjerujemo, pronašli najbolje moguće mjesto.

„Još od samih početaka projekta MODAMO.kreARTiva želja nam je da pod šatorom napravimo mali kreARTivni grad gdje će se smjestiti naši sjajni izlagači, no u ostvarenju tog cilja uvijek nas je kočio ograničen budžet. Upravo zato smo uzbuđeni jer smo ove godine, u suradnji s INTERA Tehnološkim parkom i uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih država uspjeli u svom naumu da u centru Sarajeva podignemo naš kreARTivni šator. Naime, ove godine ćemo, na naše iznimno zadovoljstvo, sve posjetitelje dočekati na adresi Trg djece Sarajeva, točnije na platou BBI centra u kreARTivnom šatoru koji će se prostirati na čak 400 kvadratnih metara!“, otkrila nam je Ana Ćavar, jedna od osnivačica Festivala.

fdu vizual

Obzirom na velik broj do sada prijavljenih brandova koji će u Sarajevo doći iz cijele BiH, odlučili smo prvotni datum 20.5., pomjeriti tjedan dana ranije kako bismo se družili cijeli vikend, tako da ćete ove godine u Festivalu dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva uživati u 13. i 14.5.2017., što će biti sjajan povod da sunčani, proljetni vikend provedete upravo u Sarajevu.

Svi kreARTivci koji vjeruju da stvaraju kvalitetne, ručno izrađene proizvode mogu se prijaviti za izlaganje na MODAMO.kreARTivi tako što će popuniti jednostavni obrazac koji će naći klikom na link ispod.

LINK NA PRIJAVNI OBRAZAC

Prijave su otvorene do 1.3.2017., izlaganje je besplatno za sve kreARTivce, a sajam je prodajnog karaktera.

Vidimo se u Sarajevu 13. i 14.5.2017.!

 

fdu logo

Članci koje smo odabrali za vas