fdu lokacija datum nslNakon što smo početkom godine otvorili prijave za izlaganje kreARTivaca na trećem izdanju Festivala dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva, u naš e-mail inbox ne prestaju pristizati prijave sjajnih brandova koji dolaze iz cijele BiH. Upravo zbog velikog broja prijavljenih, naš tim je stavljen pred veliki izazov pronalaska idealne lokacije za održavanje Festivala, a danas smo sretni jer smo, vjerujemo, pronašli najbolje moguće mjesto.

 modamokreartiva najava otvorene prijave

Početak godine u MODAMO.uredništvu protiče u znaku trećeg Festivala dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva. Naime, nakon uspješna dva Festivala koja smo organizirali u Mostaru, ove godine u suradnji sa INTERA Tehnološkim Parkom te uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih država, Festival će ugledati svoje treće izdanje koje se na proljeće, točnije 20.5.2017., seli u Sarajevo.

1

Snijeg, magla, kiša i nešto niže temperature nisu spriječili 25.bh kreARTivaca i 3 mentora da nam se pridruže na našim posljednjim edukacijama, onim organiziranim u Banja Luci. MODAMO.kreARTiva edukacije su od ranog jutra bile odlično mjesto za međusobni networking, ali i prilika sudionicima da saznaju ključne trikove o plasmanu na tržištu, kreiranju prepoznatljivog slogana, kao i stvaranju zanimljivog sadržaja na društvenim mrežama. 

modamo kreartiva edukacije sarajevo 13

Nakon odmornog vikenda i punjenja baterija u dragom društvu, ponedjeljak s dugom to-do listom zadataka i par prezentacija na radaru se čini kao najbolji početak radnog tjedna. 
Zbog toga smo bili uistinu uzbuđeni što je naš počeo druženjem s čak 17 bh.kreARTivaca na MODAMO.kreARTiva edukacijama u Sarajevu.  

modamo kreartiva edukacija mostar nslJučerašnji dan u našem uredništvu je prošao u znaku prve MODAMO.kreARTiva edukacije koju smo organizirali u suradnji s INTERA Tehnološkim Parkom i uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

prijava edukacije nslZadnji tjedni u MODAMO.uredništvu prolaze u znaku priprema za treće izdanje Festivala dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva koji organiziramo u suradnji s INTERA Tehnološkim Parkom i uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država koji su prepoznali važnost i potencijal kakav leži u kreativnoj industriji naše zemlje.

fdu modamo kreartiva soon nsl2011. godine naše uredništvo je s željom da na jednom mjestu okupi sjajne ljude, dizajnere i kreARTivce pokrenuo događaj pod nazivom MODAMO.kreARTiva. Prve godine je događaj u formi sajma okupio 35 izlagača koji izrađuju kreARTivne proizvode s Made in BiH etiketom, a već naredne, 2012. godine, druženje je preraslo u Festival dizajna i umjetnosti koji je sadržavao interaktivne radionice i okrugle stolove, te sajam na kojem je  broj izlagača udvostručen, pa smo uživali u radovima čak 65 bh.kreARTivaca.

Što su odjenuli posjetitelji našeg dućana?

  ss00Sinoć je napokon otvoren MODAMO.kreARTiva Concept Store, mjesto koje će svakodnevno svim ljubiteljima domaćeg dizajna omogućiti da uživaju u najnovijim kreacijama i radovima naših talentiranih kreARTivaca. Ekipa koja se okupila na otvaranju svojim odjevnim kombinacijama potvrdila je još jednom onu da je MODAMO.kreARTiva Concept Store mali dućan prepun stila, u svakom smislu riječi.

Od trendova sinoć su dominirali koža i cvjetni uzorak, a primijetili smo i kombinacije inspirirane grunge erom. Kada su u pitanju modni dodaci, dame gotovo bez iznimke vole upečatljive ogrlice u prepoznatljivom potpisu kreARTivaca, dok svoje stvarčice rado nose u torbicama koje su također domaći dizajn.

Zavirite u mali dućan prepun stila

   33Kako smo i najavili, sinoć je u Mostaru na adresi Kneza Branimira 6 (SPC Rondo) otvoren MODAMO.kreARTiva Concept Store. Nešto prije službenog otvorenja koje je bilo zakazano u 18:00h, izlagači su se okupili u Storeu kako bi vidjeli svoj rad, po prvi puta predstavljen u formi Concept Storea, a službeno otvorenje smo obilježili tako što smo se okupili ispred kako bi uživali u premijernom predstavljanju izloga.

Dobrodošli u mali dućan prepun stila

   otvorenjeSvi ljubitelji jedinstvenih modnih dodataka, ručno izrađenih torbi i zanimljivih modnih predmeta su došli na svoje 2011. godine kada su četiri djevojke našoj zemlji predstavile Festival dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva. Festival je pokrenuo lavinu pozitivnih događanja na području bh. modne scene, što dokazuje i činjenica da danas stojimo pred vratima MODAMO.kreARTiva Concept Storea.