modamo kreartiva 2017 video nsl

MODAMO.kreARTiva se ove godine, sredinom petog mjeseca, točnije 13. i 14.5.2017., sa svojih 60 sjajnih izlagača preselila u centar Sarajeva. Naime, ispod kreARTivnog šatora od 400m2 kojeg smo postavili na Trgu djece Sarajeva, tj. na platou BBI centra posjetitelji su uživali u druženju te razgledavanju i kupovini handmade artikala s MADE IN BIH etiketom.

kreartiva best nsl

Nećemo nimalo pretjerati ukoliko kažemo da je ovogodišnje, treće izdanje Festivala dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva uistinu bilo posebno. Već sama lokacija i proljetni datum održavanja su mnogo obećavali. Naime, Festival se prošlog vikenda, 13. i 14.5.2017. održao na Trgu djece Sarajeva, točnije na platou BBI centra, unutar kreARTivnog šatora od čak 400m2.

modamo kreartiviva street style 2 nsl

I drugi dan Festivala MODAMO.kreARTiva smo uživali u sjajnim stilskim kombinacijama naših izlagača i posjetitelja. Sunčan dan i ugodne proljetne temperature u Sarajevu su rezultirale veselim izdanjima, cvjetnim uzorcima, upečatljivim bojama i naravno zanimljivim modnim dodacima predvođenim naočalama kao glavnim statement odabirom.

modamo kreartiva 2 nsl

Jučer smo u centru Sarajeva, na platou BBI centra ispod sunčanog neba uživali u druženju s 60 bh. izlagača i mnogo prekrasnih posjetitelja okupljenih oko našeg Festivala dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva kojeg smo organizirali u suradnji s INTERA tehnološkim parkom uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih država.

modamo kreartiva ss nsl

Još od prvog izdanja našeg Festivala znamo da privlačimo ljude koji su pozitivni, koji uživaju u životu i koji ponosno svoju kreativnost pokazuju kroz odjevne kombinacije. Upravo zato ne čudi činjenica da je jučer na Trgu djece Sarajeva užitak bio promatrati sjajne outfite posjetitelja i izlagača MODAMO.kreARTiva Festivala kojeg možete posjetiti još danas u vremenu od 10:00h – 20:00h.

modamo kreartiva 2017 atmosfera nsl

Jučer je u samom centru Sarajeva, na platou BBI centra otvoren 3. Festival dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva koji se smjestio pod kreARTivnim šatorom od 400m2. Zahvaljujući činjenici da se na Festivalu mogu razgledati i kupiti radovi čak 60 bh.izlagača koji se bave ručnom izradom torbi, nakita, cipela, ukrasa za dom i ostalih lijepih stvari, nije iznenađujuće da je velik broj posjetitelja odlučilo svoju subotu provesti u druženju s kreARTivcima.

pultovi nsl

Naš Festival je jutros otvorio vrata kreARTivnog šatora koji se nalazi na Trgu djece Sarajeva, a unutar kojeg ćete pronaći radove čak 60 bh. izlagača koji ručno izrađuju nakit, odjeću, torbice i ostale modne dodatke.

kreartiva otvorenje nsl

Danas je na Trgu djece Sarajeva, ispred BBI centra službeno otvoren dugoočekivani Festival dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva u organizaciji modnog portala MODAMO.info i INTERA tehnološkog parka uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih država. Festival se održava u kreARTivnom šatoru koji se prostire na  400m2, a u njemu možete pogledati i kupiti radove čak 60 izlagača koji se bave ručnom izradom torbica, nakita, odjeće i ostalih modnih dodataka, a sve to s etiketom 'MADE IN BIH'.

meggle protein nsl

Voliš druženja? Nezaboravne uspomene? Vjeruješ da se u zdravom tijelu nalazi zdrav duh? Ako je vaš odgovor na pitanja pozitivan, tada nipošto ne smijete propustiti Festival dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva koji je zakazan za sutra i prekosutra u Sarajevu na platou BBI centra. Naime, na Festivalu vas pored 60 sjajnih izlagača koji proizvode torbice, nakit i odjeću u Made in BiH potpisu, na samom ulazu očekuje neodoljiva foto kabina ispred koje ćete zabilježiti nezaboravnu uspomenu!

festival naslovna

Nakon dva uspješno održana izdanja u Mostaru, Festival dizajna i umjetnosti, MODAMO.kreARTiva dolazi u Sarajevo, i to na iznimno atraktivnu lokaciju u samom centru grada. Naime, sutra i prekosutra, 13. i 14.5.2017. na Trgu djece Sarajeva (plato BBI centra) vas očekuje pravi mali kreARTivni grad unutar šatora površine od čak 400m2!