modamo kreartiva redizajn nslKrajem 2015. naš mali dućan s puno stila je obilježio dvije godine svog rada. Kroz ove dvije godine kroz dućan su prodefilirali sjajni dizajneri, a stalna postavka uvijek prikazuje radove njih petnaestak.

Kroz dvije godine rada smo puno naučili i upoznali neke uistinu sjajne ljude. Stekli nekolicinu divnih prijatelja i ostvarili mnoštvo prekrasnih suradnji, no ono na što smo najponosniji je činjenica da smo dokazali kako kvalitetan bh.dizajn ima svoje vjerne kupce koji iz tjedna u tjedan posjećuju naš dućan u potrazi za novim dragocjenostima.

Danas je MODAMO.kreARTiva Concept Store otvorio svoja vrata u novom ruhu. „Kada smo 2013. godine otvarali dućan, iskreno, nismo imali pojma u što se upuštamo!“, iskreno će i simpatično naša vlasnica Ana, u početku razgovora o redizajnu dućana. „Imali smo tu ludu želju i neopisivu volju da pokrenemo našu kreativnu industriju, i ništa nam nije moglo stati na put. Kroz dvije godine iskustva smo uistinu naučili mnogo – od toga kako predstaviti radove naših dizajnera, do toga kako maksimalno iskoristiti prostor dućana. Kako bi sve naučeno i implementirali, ovaj redizajn nam je bio neophodan.“, dodaje.

modamo kreartiva redizajn 07 

Dućan je vizualno proširen korištenjem svijetlih boja i zadržavanjem čistih formi izložbenih postolja. Čiste forme prate i redizajn vizuala. Naime, njihovu ideju o logotipu koji će biti spoj kreARTivnosti i prepoznatljivog MODAMO.info loga je u djelo provela kreativna agencija Skoko i Zelić. „Neophodno je bilo da i logo doradimo, te mu udahnemo novi život. Željeli smo ostati prepoznatljivi, no ujedno i personalizirati kreARTiva logo, kako bi i on nosio tu osobnost dućana koju naši kupci itekako prihvaćaju.“, pojasnila nam je Ana.

modamo kreartiva logo

Uz sve to dodaje kako će uskoro u dućanu biti dostupne i kartice vjernosti za sve MODAMO.kreARTiva kupce, kako bi njihovo shopping iskustvu učinili još posebnijim, a tu su i dodatne usluge od kojih je za kupce najznačajnija međunarodna dostava. Naime, sve što poželite iz dućana rado ćemo vam poslati i na kućnu adresu u bilo koju zemlju svijeta, dovoljno je samo da nam se javite u Facebook inbox s adresom i fotografijom artikla kojeg želite.

modamo kreartiva kartica vjernosti

 

Dodatna pogodnost za sve ljubitelje društvenih mreža je ta što od danas MODAMO.kreARTiva dućan možete, pored Facebooka, pratiti i na Instagramu gdje svakodnevno dijelimo fotografije novih artikala iz dućana, kao i ideje za njihovo kombiniranje.

modamo kreartiva instagram

Dok se i sami ne prošećete našim dućanom na adresi Kneza Branimira 6 (SPC Rondo), u Mostaru, uživajte u fotografijama koje donosimo.

 modamo kreartiva redizajn 01

modamo kreartiva redizajn 02

modamo kreartiva redizajn 03

modamo kreartiva redizajn 04

modamo kreartiva redizajn 05

modamo kreartiva redizajn 06

modamo kreartiva redizajn 10

modamo kreartiva redizajn 13

modamo kreartiva redizajn 15

modamo kreartiva redizajn 16

modamo kreartiva redizajn 17

modamo kreartiva redizajn 18

modamo kreartiva redizajn 19

modamo kreartiva redizajn 20

modamo kreartiva redizajn 21

modamo kreartiva redizajn 22

modamo kreartiva redizajn 23

modamo kreartiva redizajn 24

modamo kreartiva redizajn 25

 

Foto: MODAMO.info

Članci koje smo odabrali za vas