dijana ana katalogDOBRODOŠLI!

MODAMO.linija je nastala iz potrebe za kreiranjem odjeće koja će pristajati svakoj ženi. Pri kreiranju smo se vodili bazičnim komadima koje bi svaka žena trebala imati u ormaru, a bilo nam je izuzetno važno pronaći adekvatne, visokokvalitetne i prirodne materijale od kojih ćemo ju izraditi. „Drago nam je reći da smo to i uspjeli, te da smo napravili liniju od izuzetnih materijala koji su napravljeni u Italiji, da bismo ih iskrojili u BiH, točnije u Travniku, u pogonu Prevent grupacije. Time smo dobili domaći proizvod, razumne cijene, no izuzetno visoke kvalitete kako bi stajao uz bok vrhunskim modnim brandovima.“, o MODAMO.liniji su istaknule Ana Ćavar, kreativna direktorica i Dijana Perić, modna urednica portala MODAMO.info.

5 KARAKTERISTIKA

MODAMO.linije ODJEĆE

U uredništvu smo se složili kako prvu MODAMO liniju opisuje pet važnih karakteristika kroz koje smo ispričali našu priču, a detaljnije o njima možete pročitati klikom na svaku od njih.

#1 STVARNE ŽENE KAO INSPIRACIJA

#2 VISOKO KVALITETNI MATERIJALI

#3 BEZVREMENSKI DIZAJN

#4 MADE IN BIH

#5 PRISTUPAČNA CIJENA

 

modamo linija ana

- Kaput DIANE (crna boja) - 

 

KAKO KUPITI KOMADE IZ PRVE MODAMO.LINIJE ODJEĆE?

 

Svi odjevni artikli u našoj liniji su dostupni u brojevima od S do XL, a možete ih razgledati i isprobati na dvije lokacije u BiH, no rado ćemo vam svaki artikal dostaviti i na kućnu adresu.

 

MODAMO.kreARTva Concept Store

ADRESA: Kneza Branimira 6 (SPC Rondo), Mostar

RADNO VRIJEME:

Ponedjeljak – Petak: od 10:00h do 18:00h,

Subota: od 10:00h do 13:00h

modamo linija dijana

- Kaput DIANE (smeđa boja) - 

 

***

 

DRESSCODE

ADRESA: Travnička bb

RADNO VRIJEME:

Ponedjeljak – Petak: od 08:00h do 15:30h,

Subota: od 08:00h do 13:30h

modamo linija prevent

- Haljina JULIA - 

 

***

 

DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU

Svaki odjevni artikal iz MODAMO.linije ćemo rado dostaviti na vašu kućnu adresu. Dovoljno je da nam na mail dijanap@modamo.info javite koji artikal želite i u kojem broju. Dijana će vam se nakon toga javiti s informacijama o plaćanju i artikal naredni radni dan stiže na vašu kućnu adresu. Ukoliko ste nesigurni oko broja, na istu e.mail adresu pošaljite upit i rado ćemo vam odgovoriti na sva dodatna pitanja i/ili izmjeriti artikal za vas. Ukoliko više volite komunikaciju kroz društvene mreže, umjesto e.maila, pošaljite nam poruku u Facebook inbox kojeg ćete naći na OVOM LINKU.

modamo linija martina

- Suknja OLIVIA - 

- Sako COCO - 

 

IZNENADI PRIJATELJICU!

Ukoliko imate prijateljicu do koje vam je veoma stalo (a tko nema?!) i kojoj bi željeli uljepšati dan, dopustite da vam u tome pomognemo! Pošaljite nam e.mail (ili Facebook poruku) i javite koji biste artikal htjeli pokloniti svojoj prijateljici. Uz to nam slobodno pošaljite koju biste joj poruku napisali i naš vrijedni tim će ju ispisati na prekrasnom papiru, upakirati zajedno s artiklom koji joj poklanjate i poslati na kućnu adresu vaše prijateljice. Ili mame. Ili vaše sestre. Ili njegove mame.

modamo linija nives

- Suknja VICTORIA - 

 

PITAJ NAS!

Mi smo tu vas, za naše stvarne žene. Otipkajte nam mail na dijanap@modamo.info, ili nam pošaljite poruku na MODAMO.kreARTiva Facebook fan stranicu. Čisto da nas pozdravite, naručite svoj artikal iz MODAMO.linije, podijelite s nama vaše mišljenje, otkrijete nam recept ili upitate za vrijeme. Veselimo se druženju s vama!

 

 

KLIKNI ZA PRELISTAVANJE KATALOGA ONLINE 

modamo linija maja

- Haljina SOPHIA - 

#zastvarnezene

Članci koje smo odabrali za vas