modamo kreartiva redizajn nslKrajem 2015. naš mali dućan s puno stila je obilježio dvije godine svog rada. Kroz ove dvije godine kroz dućan su prodefilirali sjajni dizajneri, a stalna postavka uvijek prikazuje radove njih petnaestak.

modamo modamokreartiva lookbook nsl2

Ukoliko biste naše uredništvo pitali o čemu najviše volimo pisati, vjerujemo da bi se svi složili da su nam inspirativne priče sa Made in BiH etiketom visoko na listi.

dijana ana katalogDOBRODOŠLI!

MODAMO.linija je nastala iz potrebe za kreiranjem odjeće koja će pristajati svakoj ženi. Pri kreiranju smo se vodili bazičnim komadima koje bi svaka žena trebala imati u ormaru, a bilo nam je izuzetno važno pronaći adekvatne, visokokvalitetne i prirodne materijale od kojih ćemo ju izraditi. „Drago nam je reći da smo to i uspjeli, te da smo napravili liniju od izuzetnih materijala koji su napravljeni u Italiji, da bismo ih iskrojili u BiH, točnije u Travniku, u pogonu Prevent grupacije. Time smo dobili domaći proizvod, razumne cijene, no izuzetno visoke kvalitete kako bi stajao uz bok vrhunskim modnim brandovima.“, o MODAMO.liniji su istaknule Ana Ćavar, kreativna direktorica i Dijana Perić, modna urednica portala MODAMO.info.

lota art kolekcija nslKada smo prije par tjedana, u MODAMO.kreARTiva Concept Storeu razgovarali s Lidijom i Leonom na temu nove kolekcije, otkrili su nam kako inspiraciju pronalaze u Tolkienu i Gospodaru prstenova. Već tada smo znali da će se raditi o upečatljivim komadima nakita izrađenih u neočekivanim oblicima.

funky guerilla spring nslSvi oni koji su u prošloj sezoni posjetili naš dućan, zaljubili su se u kolekciju koja nosi Funky Guerrilla potpis. Odlični krojevi izrađeni od udobnih materijala su se pokazali kao dobitna kombinacija koja se nastavlja dalje i kroz proljetnu kolekciju brenda.

minjon nslBREND: Minjon nakit

DIZAJNER: Minja Šurković

pokloni za valentinovo nslValentinovo je pred nama. I da, slažemo se da ljubav ne treba dokazivati stvarima i skupocijenim poklonima nego lijepim gestama, zagrljajima i poljupcima.

kreartivci zima nsl mala
Nerijetko, kad nam nedostaje inspiracije, posjetimo MODAMO.kreARTiva Concept Store kako bismo među ručno izrađenim artiklima, čak 15 bh.dizajnera, pronašli nove ideje, nove teme, nove kombinacije.

kreatici poklon ducanPred nama je shopping vikend kroz koji ćemo pokušati za naše drage osobe odabrati poklone koji će im izmamiti osmijeh na lice. Obzirom da bi zasigurno svi voljeli nešto lijepo, kvalitetno, dizajnersko i s MADE IN BIH etiketom, odlučili smo za vas napraviti mali vodič od onog najboljeg što se nudi iz svijeta rukotvorina.

modamo kreartiva katalog nslAko nas pitate tko ima najljepšu jesensku kampanju ove godine, mi ćemo potpuno subjektivno i pristrano reći da je to kampanja naših kreARTivaca. Naime, prošli četvrtak smo u našem malom dućanu s puno stila – MODAMO.kreARTiva Concept Storeu organizirali druženje s kreARTivcima i našim dragim posjetiteljima koji su prvi imali priliku vidjeti ručno izrađen katalog koji predstavlja jesensku kolekciju bh.kreARTivaca.