fdu lokacija datum nslNakon što smo početkom godine otvorili prijave za izlaganje kreARTivaca na trećem izdanju Festivala dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva, u naš e-mail inbox ne prestaju pristizati prijave sjajnih brandova koji dolaze iz cijele BiH. Upravo zbog velikog broja prijavljenih, naš tim je stavljen pred veliki izazov pronalaska idealne lokacije za održavanje Festivala, a danas smo sretni jer smo, vjerujemo, pronašli najbolje moguće mjesto.

 modamokreartiva najava otvorene prijave

Početak godine u MODAMO.uredništvu protiče u znaku trećeg Festivala dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva. Naime, nakon uspješna dva Festivala koja smo organizirali u Mostaru, ove godine u suradnji sa INTERA Tehnološkim Parkom te uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih država, Festival će ugledati svoje treće izdanje koje se na proljeće, točnije 20.5.2017., seli u Sarajevo.

1

Snijeg, magla, kiša i nešto niže temperature nisu spriječili 25.bh kreARTivaca i 3 mentora da nam se pridruže na našim posljednjim edukacijama, onim organiziranim u Banja Luci. MODAMO.kreARTiva edukacije su od ranog jutra bile odlično mjesto za međusobni networking, ali i prilika sudionicima da saznaju ključne trikove o plasmanu na tržištu, kreiranju prepoznatljivog slogana, kao i stvaranju zanimljivog sadržaja na društvenim mrežama. 

modamo kreartiva edukacije sarajevo 13

Nakon odmornog vikenda i punjenja baterija u dragom društvu, ponedjeljak s dugom to-do listom zadataka i par prezentacija na radaru se čini kao najbolji početak radnog tjedna. 
Zbog toga smo bili uistinu uzbuđeni što je naš počeo druženjem s čak 17 bh.kreARTivaca na MODAMO.kreARTiva edukacijama u Sarajevu.  

modamo kreartiva edukacija mostar nslJučerašnji dan u našem uredništvu je prošao u znaku prve MODAMO.kreARTiva edukacije koju smo organizirali u suradnji s INTERA Tehnološkim Parkom i uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

prijava edukacije nslZadnji tjedni u MODAMO.uredništvu prolaze u znaku priprema za treće izdanje Festivala dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva koji organiziramo u suradnji s INTERA Tehnološkim Parkom i uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država koji su prepoznali važnost i potencijal kakav leži u kreativnoj industriji naše zemlje.

fdu modamo kreartiva soon nsl2011. godine naše uredništvo je s željom da na jednom mjestu okupi sjajne ljude, dizajnere i kreARTivce pokrenuo događaj pod nazivom MODAMO.kreARTiva. Prve godine je događaj u formi sajma okupio 35 izlagača koji izrađuju kreARTivne proizvode s Made in BiH etiketom, a već naredne, 2012. godine, druženje je preraslo u Festival dizajna i umjetnosti koji je sadržavao interaktivne radionice i okrugle stolove, te sajam na kojem je  broj izlagača udvostručen, pa smo uživali u radovima čak 65 bh.kreARTivaca.

modamo kreartiva redizajn nslKrajem 2015. naš mali dućan s puno stila je obilježio dvije godine svog rada. Kroz ove dvije godine kroz dućan su prodefilirali sjajni dizajneri, a stalna postavka uvijek prikazuje radove njih petnaestak.

andrea andrassy modamo nsl

Bilo da njene priče pratite kroz rubriku Dnevnik gradske cure, komentare na službenoj Facebook stranici ili neodoljive fotografije hrane na Foodopisu, jedno je sigurno – Andrea vas nikada ne može ostaviti ravnodušnima. Priznajemo, često i sami svratimo na njen profil po dnevnu dozu smijeha i nerijetko se prepoznamo u različitim situacijama koje ona opiše na sebi svojstven, komičan način.

modamo modamokreartiva lookbook nsl2

Ukoliko biste naše uredništvo pitali o čemu najviše volimo pisati, vjerujemo da bi se svi složili da su nam inspirativne priče sa Made in BiH etiketom visoko na listi.