01-dg-alta-moda-backstage-couture-2018

Šarmantno jezero Como u Italiji, točnije park Civico Teresio Olivelli je bio domaćin još jedne odlične kolekcije visoke mode u potpisu omiljenog talijanskog dvojca. Dolce i Stefano već su godinama vjerni predstavljanju svojih kolekcija na bajkovitim destinacijama diljem Italije, a uz orkestar, šampanjac, A listu gostiju i supermodele, članove kraljevskih obitelji i blogerice odjevene u couture kreacije, njihova modna bajka je mogla započeti.

Fotografija haljine s perjem koju je nosila Naomi Campbel tijekom revije brzo se proširila modnim medijima, a to je bio samo mali uvod u njihovu raskošnu i još jednu kolorintnu kolekciju.

02-dg-alta-moda-backstage-couture-2018


Obzirom da ovaj talijanski brand pazi da predstavljanje njihovih Alta Moda kolekcija bude ekskluzivno, pozivnica za reviju rezervirana je samo za klijente i odabrane medije. Kroz fotografije dijela kolekcije koje su dostupne na stranicama američkog Voguea, vidljivo je da se kroz kolekciju provlače cvjetni motivi, bogata čipka, raskošno perje, odijela izrađena od brokata, komadima s motivima posuđenih iz talijanske arhitekture, upečatljiv nakit te balske haljine koje ženstveno otkrivaju ramena. Naime inspiracija za reviju je bila upravo Italija, zbog čega je i sama kolekcija savršena kombinacija prirode i umjetnosti, romantike i aristokracije. Vjerujemo da će i ovi komadi biti itekako popularni na crvenom tepihu i brzo ukrasti simpatije modnih kolekcionarki. Dio njihove nove couture kolekcije pogledajte u nastavku.

 

03-dg-alta-moda-backstage-couture-2018

04-dg-alta-moda-backstage-couture-2018

05-dg-alta-moda-backstage-couture-2018

06-dg-alta-moda-backstage-couture-2018

12-dg-alta-moda-backstage-couture-2018

15-dg-alta-moda-backstage-couture-2018

18-dg-alta-moda-backstage-couture-2018

29-dg-alta-moda-backstage-couture-2018

30-dg-alta-moda-backstage-couture-2018

 

 

 

Foto: vogue.com

 

 

Članci koje smo odabrali za vas