radionica nsl


Poznati bh. kuhar, član Udruženja kuhara BiH koji je svoja kulinarska umijeća podijelio i u tri autorske knjige, prepoznatljivo lice s malih ekrana, Nihad Mameledžija male tajne „zdrave kuhinje“ otkrit će Mostarcima u prvoj, interaktivnoj kulinarskoj radionici koju će u petak, 25.1., u Mepas Mall-u organizirati dm.
U periodu od 15 do 18 sati posjetitelji su pozvani da u dmBio kuhinji, postavljenoj ispred dm prodavnice, degustiraju zdrava i ukusna jela koja će Nihad pripremati od domaćih namirnica u kombinaciji s dmBio proizvodima.

dmBio Radionica 01


„Želja mi je da predstavim kako tradicionalne recepte možemo spremiti sa zdravim, organskim namirnicama i proizvodima i tako pripremiti ukusan, zdrav i hranjiv ručak. Meni koji spremam sastojat će se predjela, juhe, glavnog jela i deserta, i naravno bit će tu i malih iznenađenja u okusima i sastojcima. Pozivam građane da mi se pridruže, probaju jela koja spremam ali i da pitaju sve što žele saznati o načinu pripreme“, poručio je Nihad Mameledžija.
U izradi specijalnog menija dmBio zdravog ručka Nihad je imao priliku birati željene proizvode iz bogatog asortimana od 500 dmBio proizvoda iz biološkog uzgoja koji garantiraju visokovrijedne i kvalitetne sastojke. A šta je odabrao saznat će svi oni koji posjete radionicu, gdje će na poklon dobiti i kartice s originalnim receptima iz Nihadove zdrave dmBio kuhinje. Inspiraciju za pripremu zdravih jela od dmBio namirnica, prema receptima Nihada Mameledžije, moći ćete potražiti i na www.dm-drogeriemarkt.ba.

dmBio Radionica 02

Članci koje smo odabrali za vas