rnbconfusion 6

 

Jedan od najpoznatijih regionalnih klupskih brendova RNB Confusion vraća se u Sarajevo spreman da raspleše publiku na otvaranju Sarajevo Film Festivala 10.8., na jednoj od najatraktivnijih lokacija za vrijeme Festivala - Summer Lounge Sarajevo na platou Skenderije. Prošle godine na istom mjestu okupili su više od 1500 posjetilaca. RNB Confusion rezident DJ-evi Zrna i Said5 prodrmat će vaša tijela na plesnom podijumu i birati za vas samo svježe i probrane r'n'b i hip hop hitove.

RNB Confusion je pokretač jednog od najvećih europskih hip-hop festivala, Fresh Island Festivala koji se održava na otoku Pagu, a koji je ove godine bio rasprodan tjednima ranije i na plaži Zrće okupio oko 10 000 posjetilaca iz preko 40 zemalja. Brand je regionalnoj publici poznat i po prvim RnB i Hip-Hop partyjima koji su zaživjeli daleke 2003. godine, a koji i dalje privlače tisuće mladih koje povezuje ljubav prema muzici, plesu, lifestyleu i druženju. U sklopu partyja nastupale su mnoge regionalne i inozemne zvijezde.

 

rnbconfusion 4

“Sada već tradicionalni RNB Confusion party za vrijeme Sarajevo Film Festivala postao je sinonim dobre zabave, a nama lično stoji uz sam bok partyija koje smo organizirali u Zagrebu poput After Party koncerata Beyonce ili Justin Biebera. Sarajevo Film Festival nam uvijek ostaje kao šlag na torti, nešto ćemu se najviše veselimo, jer nam je ljeto super zauzeto organizacijom Fresh Island Festivala, Open Air RNB Confusion partyija te od ove godine promocijom najvećeg gradskog uličnog festivala, varaždinskog Špancirfesta.”, kaže organizator RNB Confusion Adnan Mehmedović-Medo.

 

rnbconfusion 5

Nadamo se da ćemo uspjeti nadmašiti prošlogodišnji party zatvaranja o kojem se i dan danas sa osmijehom priča u gradskim kuloarima.

Vidimo se na plesnom podiju Summer Loungea 10. 8. Dress code: Just Dance!

Članci koje smo odabrali za vas