IMG 3399

 

Suncem obasjano subotnje prijepodne bilo je idealna prilika da vrijeme provedemo sa prijateljima. Da upotpunimo to prijepodne pobrinule su se tri dame koje su svojom razigranom maštovitošću stvarali jedan neprekidni val pozitivne energije koji vas obuzima u doticaju s njima. Jedno slasno kreativno druženje pripremljeno s mnogo mašte i ljubavi.

Elma Smailović, Gabriela Ključe i Jasmina Krzović Kontić isprepletale su svoju energiju i neiscrpnu kreativnost i za sve Sarajlije pripremile „Bor dobrih želja“ koji je za vikend u Artlab Studio Showroomu i okićen. Kako kažu imale su ideju napraviti promociju onoga što svakodnevno stvaraju i ujedno zahvaliti svim klijentima na podršci koju im pružaju sve ove godine. Iako se bave različitim poslovima, spojila ih je ljepota i vizija kako žele živjeti, da probude nepca ukusnim zalogajima i ukrase prostor u kome žive. Vjeruju da radost raste kada se dijeli sa drugim ljudima.

IMG 3371

IMG 3374

IMG 3376

Ta vjera u ljude, ta želja da se radost podijeli sa svima i ta pozitivna energija ispunjavala je cijeli prostor, a veliki broj posjetitelja dobrim željama i pozitivnom energijom upotpunio je događaj.

IMG 3378

Elma je svoje želje utkala u ukrase za bor. U najavi događaja je rekla: „Napravit ću svaki ukras svojom rukom za naš dobri bor. Pripremit ću ih za vaše želje. Stavit ću im anđeoska krila, pozajmiti zvjezdanu prašinu i udahnuti nadu da vam se one i ostvare“. Svaki ukras odražavao je upravo tu čistu i istinsku ljubav i posvećenu stvaranju. Jasmina je poželjela dobrodošlicu dragim ljudima i želju da podijele radost i dobre želje zajedno kako bi se brže ostvarile. Umjetnost utkana u svaki komad namještaja prostor je punio toplinom i razigranošću.

IMG 3380

IMG 3385

IMG 3387

IMG 3393

IMG 3394

IMG 3397

Kroz svoj slatko slani svijet sve prisutne je provela Gabriela koja je posebno za ovu prigodu pripremala rafiole od badema i klinčića. U najavi je rekla: „Prstohvat kreativnosti, nekoliko grama odanosti, kilogram ljubavi su dio mog uspjeha. Dođite kušati zalogaje po navedenoj recepturi i podijelite sa mnom vaše dobre želje.” Hrana spaja ljude, a Gabriela se pobrinula da se svi uistinu osjećaju sretno i svojim okusima donijela duh blagdana.

IMG 3413

IMG 3398

Bor je svečano otvorila Marijela Margeta Hašimbegović, dama koja je svima zaželjela lijepu i uspješnu predstojeću godinu, poručivši: „Na pozornici života stanuje ljubav koju moramo njegovati kako bi za sreću koju trebamo procvao i mir u nama. Dijelite radost života i slavimo zajedno naše dobre želje.“

IMG 3401

IMG 3405

IMG 3402

IMG 3410

IMG 3415

IMG 3416

IMG 3421

Bio je ovo uistinu maštovit, inspirativan i nadasve lijep događaj u Sarajevu koji će vjerujemo postati tradicionalni svake godine u ove blagdanske dane. Jer "Bor dobrih želja" je mjestu gdje bolje priče počinju! 

 

 

Tekst: Anesa Vilić
Foto: Marina Dimova

Članci koje smo odabrali za vas