saloninternational2017 12

Od edukativnih radionica preko brojnih natjecanja do lansiranja ekskluzivnih proizvoda – ove godine londonski sajam frizera dolazi uz brojne novitete. U HJ i HJ Men Stageu će svi posjetitelji kroz tri dana imati priliku uživati u revijama frizura brojnih priznatih frizera i frizerskih salona, a Legends Lounge će kroz intervjue s vodećim imenima u svijetu frizera otkriti par sjajnih savjeta i preporuka iz prve ruke o vodećim trendovima i aktualnim pitanjima.

Također, više od 400 različitih brandova će u sklopu sajma predstaviti svoje nove proizvode vezane za uređivanje i stiliziranje kose, a vjerujemo da će ovakav program biti sjajno mjesto za umrežavanja stručnjaka iz različitih dijelova svijeta. Na pozornici sajma, svoje interpretacije trendova za narednu sezonu, osim prepoznatljivih imena u svijetu frizura, predstaviti će i novi talenti te pokazati svoje frizerske vještine.  

saloninternational2017 05

saloninternational2017 13

saloninternational2017 01

 

Salon International 2017. će biti odlično mjesto na kojem ćete u sjajnoj atmosferi saznati nove trendove, čuti novosti iz svijeta frizura, te saznati gdje profesionalci nalaze inspiraciju za svoj rad.

 

saloninternational2017 10

saloninternational2017 16

 

Salon International se održava od 14.-16.10. u Londonu, u ExCeL London. Više informacija potražite na njihovoj službenoj stranici salonexhibitions.co.uk.

 

Članci koje smo odabrali za vas