levis naslovna

Festivalska moda poglavlje je kojem se u modnoj industriji posvećuje sve više pozornosti, a street style reportaže sa glazbenih festivala sjajna su inspiracija u kreiranju lepršavih, prozračnih, zabavnih i urbanih kombinacija. Osim posjetitelja festivala, svojim modnim odabirima pozornost privlače i izvođači, koji dokazuju da ništa ne prepuštaju slučaju kada je u pitanju njihov scenski nastup.

Zbog toga ne iznenađuje što je Levi's kao jedan od brendova čije komade dame rado biraju kao dio festivalskih izdanja, zahvaljujući upravo njihovoj urbanoj i mladenačkoj noti i ove godine na West Herzegowina Festu dodijelio nagradu za najbolji styling glazbenih izvođača.

levis

levis2

Na 16.izdanju West Herzegowina Festa, publika je uživala u nastupima Nine Badrić, Vojka V., kao i bendova Vatra, Kries, Bajaga i instruktora i mnogih drugih, a Levi's nagrada za kompletan styling otišla je u ruke Jasmine Šute, mlade pjevačice mostarskog pop-rock benda Floridus. Jasmina je već svoje favorite odabrala u Levi's trgovini u Mepas Mall centru, koji će vjerujemo biti dio njenih ležernih, ali i izdanja koje bira za nastupe s bendom.

levis11

levis15

Naslovna fotografija via lisahahnbueck.com
Foto: Levi's

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica izazov

insta nsl

 

Najpopularnije

Greška: Nema članka za prikaz