SNL-IZBOR-MUSKARCA-GODINE

Jedan od popularnijih događaja u godini, Izbor muškarca godine 2017., naredni mjesec, točnije 15.12., će se održati u Domu oružanih snaga u Sarajevu. U organizaciji MEDIA PR agencije i SNL magazina i ovoga puta proglasit će se najbolji u kategorijama: Glumac godine 2017., Izvođač godine 2017., Sportista godine 2017., Humanista godine 2017., Genij godine 2017., Modni brend godine 2017., Ličnost godine 2017., Novinar godine 2017., Menadžer godine 2017., Model godine 2017., Dizajner godine 2017., Priznanje za životno djelo i Muškarac godine 2017.

vs naslovna

88 različitih lookova, 38 pari bajkovitih krila i neke od najljepših žena danas su bile dio revije koja se nestrpljivo iščekuje cijelu godinu. PR koji se svake godine kreira oko godišnje Victoria's Secret revije je nevjerojatan, a fotografije iz backstagea, sneak peak fotografije krila i rublja, samo dodatno povećavaju euforiju oko ovog eventa. Ove godine, revija je održana u Šangaju.

lovelybags rodendanskiparty

Dizajnerica Marija Perić koja stoji iza etikete Lovely Bags, kroz šest godina rada stvorila je brand torbi s mnoštvom zadovoljnih ambasadorica u regiji.  Inovativnost, prepoznatljivost i kvaliteta su tri glavne karakteristike njenog rada, a u Lovely Bags ponudi pronaći ćete jednostavne, elegantne i sofisticirane modele torbi pravilnih oblika idealne za romantičarke i klasičarke, dok će dame koje vole nešto odvažniji izgled, birati modele sa uzorkom.

Jahorina 1 

Velika Exitova festivalska porodica od sljedeće godine brojat će još jednog člana! Nakon što je 2014. pokrenuo Sea Dance na Jazu, pa godinu poslije i Revolution u Temišvaru, a od ove godine i Sea Star u Umagu, EXIT tim pokreće novi festival koji će biti održan od 15. do 18.3. iduće godine na olimpijskoj Jahorini!

paolo nslNakon što je kreativni dizajner modne kuće Paolo Sebastian proveo neko vrijeme istražujući Disney arhivu te uživajući u skicama, fotografijama i snimkama koje je pronašao u Disney uredu, nastala je kolekcija i suradnja s internacionalnim omjerima. Slaveći magičan Disney svijet, Paul je dizajnirao haljine koje su u ateljeu ručno ukrašene sitnim aplikacijama, najljepšom čipkom i kristalima.

valentino

 

Nakon što je prikazano 70 lookova iz posljednje Valentino kolekcije, društvene mreže modnih insajdera su u najmanju ruku bile poput male ode radu dizajnera Pierpaolo Piccioli. Uspio je u svome naumu da svakodnevnoj odjeći da nesvakidašnji, magičan prizvuk, te da kroz toalete slavi ostavštinu i talent gdina. Valentina Garavania. Pierpaolo je u liniju ponovno unio dozu romantike i pokazao da svakodnevna ležerna odjeća može dobiti dozu luksuza uz suptilne dodatke na odjeći, a ne isključivo zbog svoje cijene koja otkriva da je riječ o dizajnerskom komadu.

eliesaab naslovna


Miljenik modne publike jučer je predstavio kolekciju za koju je inspiraciju pronašao u Amazoni. I uistinu, revija je otvorena setom komada prekrivenih zmijskim uzorkom. Dame su nosile i zlatne naušnice u obliku lišća, maxi haljine ukrašene motivom lišća u zelenim tonovima, raskošne kaftane i haljine na kojima se nalazio maleni botanički vrt.

dg naslovna


Na sam spomen ovog dizajnerskog dvojca sjetimo se scene iz serije Seks i grad u kojoj Carrie komentira da, kada je u pitanju talijanski, tečno zna reći ove jako važne riječi: Dolce & Gabbana. Uz millenialse u prvim redovima, tajni show i kolekciju posvećenoj talijanskoj kulturi, Dolce i Stefano pripremili su još jedan spetakl po dobro poznatoj recepturi. I baš kako očekujete, bilo je tu mnoštvo šljokica, raskošno ukrašenih haljina, uzoraka, ukrasa za kosu i najljepše čipke.

modiana sarajevo ducan 2

Nova Modiana prodavnica premium koncepta svečano je otvorena sinoć u Sarajevu, u ulici Maršala Tita 33. Početkom rada ovog modernog prodajnog objekta u centru glavnog bh. grada prodajna mreža kompanije Montecristo BH, koja djeluje u sklopu Montecristo grupacije sa sjedištem u Sloveniji, sada broji ukupno deset prodajnih mjesta u našoj zemlji: četiri u Sarajevu, dva u Banjoj Luci, te po jedno u gradovima: Mostar, Tuzla, Brčko i Gradiška.

amal clooney violet dress modamo3

Iako naviknuti na očaravajuća izdanja Amal na crvenom tepihu, haljina koju je birala za sinoćnji crveni tepih filmskog festivala u Veneciji ostavio nas je sa izrazom na licu definiranim samo jednom riječju:'Wow!'.