Joris-Voorn-baner


Olimpijskoj postavi novog Exitovog Festivala 84 na Jahorini, koji predvode Sigma, Asian Dub Foundation i Umek, pridružuje se globalni tehno velikan, Joris Voorn! Holandski superstar DJ već niz godina se nalazi u samom vrhu svjetske scene, nastupajući kao hedlajner najvećih svjetskih festivala i megaklubova na Ibizi. Jedan je od rijetkih koji uživa privilegiju da je rezident ne jednog, već čak dva od tri najpopularnija kluba na čuvenom španjolskom otoku, Amnesia i Ushuaia! Uz nekolicinu kolega, definirao je suvremenuu techno scenu i pomogao da se Amsterdam pretvori u današnji epicentar elektronske glazbe.

naslovna haljine

 

Haljine su gotovo neizostavan dio haute couture kolekcija omiljenih nam modnih kuća. Zbog toga ne čudi što smo nakon revija velikana modne industrije mogli dosta čitati o predviđanjima modnih novinara koje će se to sve toalete ( i naravno, tko će ih nositi) naći na crvenom tepihu dodjele Oscara. Obzirom da haute couture moda podrazumijeva  ručnu izradu haljina koja traje i do mjesec dana, rezultati su uvijek bajkoviti i raskošni, zbog čega ih osim kao dio garderoba strastvenih modnih kolekcionara, često viđamo i na crvenom tepihu.

murad zuhair nsl

Uz Eliea Saaba, Zuhair Murad je dizajner koji odabirom raskošnih i luksuznih materijala te ženstvenih krojeva uspijeva učiniti da se svaka žena osjeća posebno u njegovim kreacijama. Čest je gost crvenih tepiha te vjenčanja brojnih dama koje vole romantičnu i seksipilnu notu njegovih haljina.
Zuhair je godinama vjeran istoj filozofiji, koju iz sezone u sezonu osvježi novim materijalima, a glavnu inspiraciju ovoga puta upravo je pronašao u američkim domorodcima i Indijancima.  

eliesaab naslovna

 

Dizajner koji se i proslavio svojim haute couture kolekcijama, iz sezone u sezonu krade simpatije modne publike ženstvenim haljinama na koje su ručno ušivani dijamanti, biseri ili drago kamenje. Elie je često nadahnut i istokom i zapadom. Ovaj libanonski dizajner ima vrsno znanje kada su u pitanju tkanine, njihove odlike i mogućnosti, zbog čega njegove haljine nose princeze, Prve dame, poznate dame i zaljubljenice u modu.

f84 1

 

EXIT, koji je prošlog tjedna na 9. godišnjoj dodjeli Europskih festivalskih nagrada zvanično proglašen za najbolji veliki europski festival, od 15. do 18. 3. na olimpijskoj Jahorini pokreće novi Festival 84! U pitanju je format zimskog glazbenog festivala na planini, koji su sve traženiji u Europi, a sudeći po visokom tempu prodaje ulaznica, već od prve godine bit će i jedan od najvećih ovog tipa na svijetu! Ovakvi festivali poznati su po izuzetno energičnim partijima u velikim montažnim šatorima, čiji kapaciteti mogu da nadmaše sportske dvorane, a već od prve godine EXIT na Jahorinu dovodi neke od najaktualnijih svjetskih zvijezda uz vodeća regionalna i domaća imena! Furioznu listu Festivala 84 predvode britanske superzvijezde Sigma, poznati po hitovima koji ne silaze sa radio stanica i suradnji sa zvijezdama kao što su Kanye West, Ellie Goulding i Paloma Faith, dok oni sami predvode programe najvećih zimskih festivala zbog borderske himne "Higher" koju pjeva Labrinth!

giambattista-valli-haute-couture

Jučer je Pariz ponovno postao epicentar svih istinskih zaljubljenika u modu. Schiaparelli revijom otvoren je tjedan Visoke mode, a svi kolekcionari i mediji sa užitkom su promatrali kolekcije koje su nam kroz prva dva dana servirale modne kuće. Naravno da se iz godine u donu stvara velika euforija oko ovog tjedna mode budući da haute couture moda podrazumijeva unikatne kreacije u kojem do izraza dolazi vještina, talent i ljepota materijala. A ove tri kolekcije su zasada dobile veliku pozornost modnih zaljubljenika.

IMG 3399

 

Suncem obasjano subotnje prijepodne bilo je idealna prilika da vrijeme provedemo sa prijateljima. Da upotpunimo to prijepodne pobrinule su se tri dame koje su svojom razigranom maštovitošću stvarali jedan neprekidni val pozitivne energije koji vas obuzima u doticaju s njima. Jedno slasno kreativno druženje pripremljeno s mnogo mašte i ljubavi.

EXIT Festival-84

 

Najbrži ljubitelji najboljeg festivalskog provoda će danas, u petak 15. 12., imati jedinstvenu priliku da nabave prve ulaznice za Festival 84 po poklon cijeni od samo 19.99 KM, što je ušteda od rekordnih 70% u odnosu na njihov finalni iznos!

bazerdzan naslovna

Nakon godinu i 4 mjeseca od otvorenja, Bazerdžan se ogrnuo novim ruhom. Kreativni tim Bazerdžana se odlučio na naredni korak, a to je otvaranje novog kutka na istoj adresi koji će posjetiteljima služiti kao dodatna inspiracija. 

SNL-IZBOR-MUSKARCA-GODINE

Jedan od popularnijih događaja u godini, Izbor muškarca godine 2017., naredni mjesec, točnije 15.12., će se održati u Domu oružanih snaga u Sarajevu. U organizaciji MEDIA PR agencije i SNL magazina i ovoga puta proglasit će se najbolji u kategorijama: Glumac godine 2017., Izvođač godine 2017., Sportista godine 2017., Humanista godine 2017., Genij godine 2017., Modni brend godine 2017., Ličnost godine 2017., Novinar godine 2017., Menadžer godine 2017., Model godine 2017., Dizajner godine 2017., Priznanje za životno djelo i Muškarac godine 2017.