MSF e MOtion FINAL

Mostar Summer Fest za svoje peto izdanje priprema pravi glazbeni spektakl na platou Mostarskog sajma, u industrijskoj zoni grada. Naime, ove godine će na čak tri pozornice Festa nastupiti više od 30 izvođača!

18010597 1291562704284365 5693831487255798455 n


EXIT Avantura se nastavlja uz četvrto izdanje Sea Dance festivala koje će se održati od 13. do 15. 7. Britanska soul zvijezda i jedan od najtraženijih muzičara današnjice John Newman, nastupit će u četvrtak 13. 7. na plaži Jaz i prirediti nezaboravan koncert već na otvaranju ovogodišnjeg Sea Dance festivala. Dan kasnije jedan od najvećih producenata i disk džokeja svih vremena Fatboy Slim ekskluzivno će na Jazu obilježiti 15 godina od najveće žurke svih vremena u njegovom rodnom Brajtonu. Na festivalu ove godine će, u subotu 15. 7., nastupiti jedan od najprepoznatljivijih muzičara Sean Paul. 

Dokumentarne - Krume Ivanovski (142)

Glumci, sportaši i tv-voditelji iz Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine pozirali su u utorak 13. lipnja polaznicima Fotosofije, besplatnog seminara za naprednu fotografiju koji se već dvanaest godina održava pod vodstvom fotografa Damira Hoyke. 

zeiss vision centar mostar nsl

U ulici Kneza Višeslava, u novoizgrađenom stambeno-poslovnom kompleksu, sinoć je otvoren Zeiss Vision Centar, prvi takve vrste u ovom dijelu Europe. Uz velik broj uzvanika koji su uživali u moderno uređenom prostoru s iznimno bogatom ponudom dioptrijskih i sunčanih naočala te moderno uređenim ordinacijama, dr. Marija Šimić – Prskalo je otvorila Zeiss Vision Centar.

Vizual BK 07

Sedma Brending konferencija, pod sloganom „Brand New Jungle”, održat će se 02. 06.  u sarajevskom Domu mladih, u organizaciji agencije Via Media. Tržište je džungla, a ovogodišnja Brending konferencija otkriva da li u džungli postoje pravila i kako postati njen kralj.

Ivan Stankovic

U 90 posto slučajeva u mnogim kategorijama proizvoda odluku o kupovini donose žene. Bez obzira tko je kupac, njihov savjet ili veto presudan je kod donošenja odluke. Čak 61 posto privatnog novca u SAD-u u njihovim je rukama, a primat su preuzele i u industrijama koje se i dalje percipiraju kao isključivo muške. Čak 47 posto 'gamera' danas su zapravo 'gamerke'. Pa ipak, komunikacija mnogih industrija i dalje im se ne prilagođava, a oni koji su pokušali, često su neslavno propali.

dm naslovna

S ciljem promocije zdravog i aktivnog načina života kompanija dm ove godine organizira 1. dm žensku utrku u Sarajevu. Utrka će biti održana 2. 7., u popularnom Vilsonovom šetalištu, u jutarnjem terminu od 10 sati. Pravo učešća imaju sve ženske osobe koje na dan utrke imaju navršenih 13 godina, a izazov stavljen pred sve učesnice je što brže istrčati predviđena 3.5 kilometra.

Weekend Media Festival

Finskom ne šetaju polarni medvjedi, ali Djed Božićnjak jest finski državljanin, a istina je i da Finci imaju riječ za opijanje kod kuće, u potpunoj samoći i donjem rublju - kalsarikännit. Te i slične neobične običaje, emocije, omiljene psovke i mitove o svojoj zemlji, Finci su pretvorili u jednu od najuspješnijih digitalnih PR kampanja za koju su dobili mnoštvo međunarodnih nagrada.

fotoradionica

Sljedećeg vikenda, 27. i 28. 5. će se u Sarajevu održati dvodnevna fotografska radionica. Radionicu će održati Nina Mašić Lizdek i Aida Redžepagić u prekrasnim prostorijama Networks-a, na adresi Skenderpašina 1, Skenderija. Prvi dan radionice će se raditi teoretski dio, zatim praktični rad na prirodnom svjetlu sa profesionalnim modelom, a naredni dan će se raditi sa studijskim svjetlom i post produkcija. Trajanje radionice je od 10h do 17h, cijena radionice je 250KM, a prijaviti se možete na email: redzepagicaida@gmail.com

hbz-aishwarya-6-1495214133

Pred sam početak ljeta, filmska publika uživa u naslovima koji se natječu za Palme d'Or, brojnim zabavama koje se održavaju paralelno sa festivalom u Cannesu, a sinoć je svoju premijeru imao i film 'Okja'.