MODAMO.info je prvi profesionalni modni portal u Bosni i Hercegovini.

S radom smo počeli 2007. godine kada smo u nedostatku dostupnih vijesti o modnoj sceni Bosne i Hercegovine, odlučili osnovati modni portal koji će iz dana u dan pratiti sve novosti unutar ove oblasti. Vremenom je MODAMO.info pored osnovne, informativne funkcije, dobio i veoma odgovornu zadaću kreiranja domaće modne scene kroz otkrivanje, promociju i podršku njezinih djelatnika. Od tada MODAMO.info bilježi stalni porast čitanosti te proširuje područje svog djelovanja.

Dokaz tome jeste i platforma MODAMO.kreARTiva koja uključuje Festival dizajna i umjetnosti koji se sastoji od dvodnevnog druženja kroz sajam, radionice i okrugle stolove, a organizira na godišnjem nivou, te Concept Store koji je krajem 2013. otvoren u ulici Kneza Branimira 6 u Mostaru. Concept Store je naš mali dućan s puno stila u kojem tijekom cijele godine možete kupiti odjeću i modne dodatke koji ponosno nose etiketu 'MADE IN BIH'.

Naš dugoročni cilj je osnažiti MODAMO.info bh. fashion concept kroz portal, Festival dizajna i umjetnosti te Concept Store te tako konkretnim djelovanjem pozicionirati domaću modnu scenu visoko u regiji, a bh. modne djelatnike predstaviti na regionalnom i inozemnom tržištu.

Naravno, svi zainteresirani za suradnju nam se mogu obratiti na modamo@modamo.info.

 

MODAMO logo white

Članci koje smo odabrali za vas


 
 

danas nosimo1

topprica citajknjigu

insta nsl