gazzdafurniture

Bh.kompanije Rubicon Software Development i Gazzda, dobitnik prestižnih nagrada za namještaj, su razvili augmented reality aplikaciju, AR Interior Design Gazzda, pomoću koje možete virtualno smjestiti namještaj u prostor u kojem boravite ili radite. Na taj način možete brzo i točno vidjeti kako Gazzda namještaj izgleda i kako se uklapa u vašu viziju prostora.

„U Gazzda timu smo najsretniji kad uspijemo ljudima pomoći da svaki prostor dožive kao svoj dom, bez obzira o kakvom se prostoru radilo. Na kraju krajeva, tko se ne bi htio osjećati kao kod kuće i kad je na poslu ili u javnom prostoru? Sa novom tehnologijom i Gazzda aplikacijom, u mogućnosti smo da svima pokažemo koliko divan njihov dom može biti, a da ne moraju kupiti namještaj da bi se u to uvjerili. Čak mogu testirati i različite veličine i boje i sve to u točnom mjerilu. Već osjetimo uzbuđenje kod naših korisnika zbog ovog novog dodatka našem brendu – a i mi jedva čekamo da vidimo rezultate!”, komentirao je Kenny van Halderen, osnivač i  direktor komunikacija u Gazzdi

Aplikacija je veoma jednostavna za korištenje i može vam pomoći da sa sigurnošću donesete najbolju odluku za svoj prostor. Rubicon tim je koristio Appleovu ARKit tehnologiju za razvijanje ove Augmented reality aplikacije. Nakon što kroz aplikaciju skenirate prostor s kojim želite eksperimentirati, možete odabrati komad namještaja koji vam se dopada, te odgovarajuće materijale i boje te pozicionirati ga na željeno mjesto. Možete zumirati i vidjeti teksturu materijala, kao i nastaviti okretati i premještati namještaj dok ne nađete savršenu kombinaciju. „Augmented reality je oblast koja se jako brzo razvija. Velika primjena tehnologije se očekuje u industriji namještaja. Drago mi je što je bh.brend Gazzda među prvima koji svojim klijentima omogućava “augmented reality” iskustvo.”- nadodao je Adin Popržanović, osnivač i direktor RUBICONA.

Nakon što nađete savršenu poziciju, dizajn možete podijeliti sa prijateljima i obitelji. Kroz aplikaciju možete pronaći i najbližu lokaciju gdje možete kupiti Gazzda namještaj. Budući da je Gazzda tim dobitnik prestižnih nagrada za dizajn i da se koriste prirodnim materijalima u izradi, možete vidjeti kvalitetno dizajniran namještaj unutar željenog prostora, bilo da je to vaš dom ili ured. Moći ćete se igrati sa nekoliko modela, a ubrzo se očekuje još proizvoda. Aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

Kako koristiti AR Interior Design Gazzda aplikaciju?

Na uređaju morate imati iOS 11, sa Apple App Storea besplatno skinite AR Interior Design Gazzda aplikaciju, skenirajte prostor u koji želite smjestiti Gazzda namještaj te pronađite proizvod koji vas zanima. Odaberite taj komad namještaja i zaigrajte se dok ne nađete savršenu kombinaciju.

aplikacija

Članci koje smo odabrali za vas


 

danas nosimo1

toppricamarija

insta nsl