chicovnik wallpaper 2

 

Siječanj je mjesec u kojem se trudimo postaviti sigurnu bazu za što ljepšu godinu i dodatno unaprijediti naše navike. Upravo zbog toga nam je posebice drago jer vam naš omiljeni planer pomaže u tome. CHICovnik je već prepoznatljiv među damama kao chic asistent koji će vam pomoći da svaki dan ispunite uspjehom, ali vas i inspirirati da živite punim plućima. 


KLIK OVDJE I PRELISTAJTE UNUTRAŠNJOST CHICOVNIKA

Kako bi nam pomogao ostvariti sve naše novogodišnje odluke, u CHICovniku smo pronašli plan obroka za svaki mjesec u godini, te listu za shopping namirnica, ali i par brzih (i ukusnih) recepata u kojima možete uživati sami ili u društvu. Za dozu motivacije redovito svratimo unutar planera po inspirativnu izreku, a itekako nas raduju 'Tips & tricks' za posao i kućanstvo koje će biti od pomoći.  (P.S. Preporuka da svako jutro odmah popijemo čašu vode već pokazuje značajne promjene na našoj koži!)  Tu je i lista za blogove i web stranice koje želimo pratiti, zabavne naljepnice, menstrualni kalendar i još mnogo neodoljivog sadržaja.


LINK ZA NARUDŽBE

 


MALI CHIC POKLON ZA SVE ONE KOJI SU SE PRIJAVILI NA CHICOVNIK NEWSLETTER!

Obzirom da naša užurbana svakodnevnica podrazumijeva i druženje s mobitelima, veliku pozornost pridajemo i njegovom stiliziranju, od odabira ikonica na zaslonu telefona, melodije zvona alarma, zvona notifikacije, ali i njegove pozadine. Ne želimo da nas optereti pogled na zaslon prepun obavijesti o propuštenim pozivima, e-mailovima i porukama, stoga smo samo za vas kreirali prekrasne zaslone koji dolaze u vaš mail inbox početkom svakog mjeseca.  I to potpuno besplatno! Jer mi u CHICovnik timu volimo poklone!

chicovnik wallpaper 1

 


Zasloni će redovito dolaziti uz simpatične inspirativne poruke, koje će vam mamiti osmijeh na lice.
Početkom svakog mjeseca predstavljamo novi dizajn kako bismo i vaše pametne telefone obukli u CHIC ruho.  

KAKO SE PRIJAVITI NA CHICOVNIK NEWSLETTER?

Želite da s vremena na vrijeme i u inbox vašeg emaila dođu sjajne inspirativne priče? Želite biti prvi koji će preuzeti dizajnersku pozadinu za svoj mobitel? Dovoljno je da nas posjetite na www.chicovnik.com i prijavite se na naš newsletter. Raduje nas i što ove godine uživate u našoj redizajniranoj web stranici čiji dizajn potpisuje kreativni tim Skoko & Zelić, a oni su zaslužni i što naš newsletter ima estetski lijepu i toplu notu. 

NAGRADNA IGRA - MODAMO & CHICOVNIK VAS DARUJU: OSVOJITE OMILJENI PLANER ZA ŽENE CHICOVNIK! 

Vjerujemo da i vi želite u svoju torbu pospremiti ovaj planer s neodoljivom naslovnicom i bogatim sadržajem. Darujemo vas  2 x 1 CHICovnik, a kako bi ovaj planer stigao na vašu kućnu adresu, potrebno je da:

 

23844716 739333919610855 3541234528091461502 n

Igramo se do nedjelje, 14.01. u ponoć, a sretne dobitnike ćemo objaviti 15.01. u 12:00h na MODAMO.Facebook stranici. Pobjednike biramo slučajnim odabirom putem opcije Random.org. Sretno!

Foto:  Chicovnik

Članci koje smo odabrali za vas