pavone naslovna

Malo tko od nas može ostati imun na haljine nastale u Pavone manukakturi. Izrađene od raskošnog brokata, čipke, šljokica ili žakarda, postaju komad u kojem će se svaka dama osjećati lijepo i primijećeno.

„Pavone je zaštićen brend iz Bosne i Hercegovine iza kojeg stoji obiteljska priča, a našu malu manufakturu čini vrhunski tim koji ima iskustvo u tekstilnoj industriji preko dvadeset godina. Želimo da Pavone predstavlja udobno, elegantno i nosivo.“ – otkrila nam je Marija Ivanković Koci, dama koja je dio Pavone tima. I iako uz njihov rad vežemo elegantne i upečatljive haljine, nedavno su predstavile i kolekciju bundi i prsluka koji će biti odličan nastavak na haljine koje ćete pronaći na njihovim vješalicama.  

IMG 4685„Inspiraciju za kolekciju crpimo iz želje da stvorimo nosive komade koje će podići cijelu kombinaciju. Iako se radi o umjetnom krznu, on izgleda itekako atraktivno i ukomponiran sa odličnim krojem stvara dobitnu kombinaciju i za dnevne, ali i večernje kombinacije. Naš apsolutni favorit je pelerina, ali suknja od umjetnog krzna i šljokica.“ – nadodala je.
Kolekcija je izrađena od kratkog šišanog umjetnog krzna, umjetnog krzna sa šljokicama i satena. Svi PAVONE komadi mogu se naručiti ili kupiti u njihovom showroomu/radionici u Širokom Brijegu i naravno online, kao i kod njihovih prodajnih partnera. 

 

IMG 4699

IMG 4718.2

IMG 4723

IMG 4732.2

IMG 4755.2

IMG 4758

IMG 4766.2

IMG 4774.2

Foto: Senja Vild

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica blagdani vodic

insta nsl