chicovnik 2018 dizajn nsl

Ponovno je ono doba u godini. Doba kada polako sumiramo sve ono što smo napravili kroz godinu i kada se odlučno pripremamo za sve ono što nas čeka u narednih dvanaest mjeseci. Jasno je da želimo biti bolji, uspješniji i ustrajniji u ostvarivanju svih onih novogodišnjih odluka koje tako snažno donesemo.

Srećom, CHICovnik tim zna da je svakoj ženi iznimno zahtjevno uskladiti sve željene privatne obveze, putovanja, dječje predstave, odlaske kod frizera i njegove mame, sa onim uspješnim poslovnim zadacima koje će rezultirati penjanjem na karijernoj ljestvici. I sve to u ubojito dobrim štikalma, naravno.

Upravo su te, stvarne žene koje žele više i bolje od života inspiracija našem timu za kreiranje CHIC asistenta u formi planera za žene kojeg smo nazvali CHICovnik, a koji ove godine dolazi u svom četvrtom izdanju. Kroz druženje u protekle tri godine, uvjerili smo se da nas okružuju neke uistinu genijalne žene koje nećete možda naći na naslovnicama magazina (iako neke čak i hoćete!), no čiji su životi i uspjesi prava motivirajuća turbina koja bi inspirirala i one najinertnije među nama. To su žene čije budilice zvone debelo prije početka radnog vremena, koje znaju kako 'ukrasti' deset minuta za jutarnje maženje s djecom ili kavu s prijateljicom prije odlaska na fakultet, a koje će bez obzira na to što imaju broj prospavanih sati ispod broja osam, zadiviti na poslu, bilo da se on nalazi u superkorporativnoj zgradi ili u freelancerskom kutku njenog doma. Ponosni smo što sve te dame već godinama veže još jedna zajednička stvar, a to je CHICovnik koji proviruje iz njihovih stylish torbi ili čuva poziciju na njihovim uređenim radnim stolovima.

chicovnik 2018 dizajn 03

Kreirajući naše ovogodišnje izdanje, pomoć smo zatražili upravo od naših dragih dama koje su nam kroz anketu otkrile što sve žele imati u svom planeru, a mi smo spremno skoro sve njihove zahtjeve i ispunili kroz CHICovnik za 2018.

Dvije osnovne karakteristike koje ste željeli jesu manji format CHICovnika kako biste ga mogli nositi u svim svojim torbicama, te utor za olovku kako bi uvijek bila spremna za upisivanje novih avantura u planer.

Stoga, CHICovnik za 2018., dolazi u manjim dimenzijama, točnije 13,5cm x 18cm, krase ga tvrde korice kako bi izdržao sva 'preseljenja' s jedne lokacije na drugu, a na tvrdim koricama u prekrasnoj nijansi plave zlatotiskom smo ispisali motivirajuću poruku 'Get your CHIC done.', kako biste već samim pogledom na naslovnicu svog planera dobili boost energije za pokretanje i ostvarivanje svojih snova. Pruge pak krase hrbat našeg planera, kao i stražnju stranu na kojoj ćete naći poruku koja kaže da iza svake uspješne dame stoji njezin CHICovnik. Hvala vam što ste nam to i potvrdili kroz protekle godine.

 

CHICovnik 2018 - Naslovnica

naslovnica

 

CHICovnik 2018 - Zadnja korica

zadnja

Unutar tvrdih korica CHICovnika se nalazi više od 300 stranica u divnoj bež nijansi na kojima ćete naći planer po satima za svaki dan u tjednu (da, da, i za subote i nedjelje, jer ste vi to tražili!), više od 100 stranica za bilješke, te mnoštvo dodatnih sadržaja koji će vam pomoći u organizaciji kao što su lista spremanja za odlazak na odmor, financijski planer za cijelu godinu, lista za popis šifri, web stranice, filmove i mnoge druge.

chicovnik 2018 planer str

chicovnik 2018 biljeske str

No, mislili smo i na ostvarivanje novogodišnjih odluka, pa smo odlučili da one odluke koje uključuju zdraviju prehranu pomognemo ostvariti kroz naš plan obroka za svaki mjesec u godini, te listu za shopping namirnica, ali i par brzih (i ukusnih) recepata u kojima možete uživati sami ili u društvu.

Za inspiraciju su tu motivacijske izreke koje ćete naći na bilješkama, ali donosimo i 40 malih stvari koje možete napraviti za ljepšu svakodnevnicu. Uz sve to, nakon svakog mjeseca u planeru donosimo i 'Tips & tricks' za posao i kućanstvo koje će itekako biti od pomoći.  

chicovnik 2018 pakiranje str

chicovnik 2018 recepti str

Želeći ostvariti što više vaših želja ove godine CHICovnik dolazi i s utorom za olovku koji je izrađen u istoj boji i od istog materijala kao i gumica za zatvaranje planera, a na unutrašnjoj korici ćete naći i džep za vizitke, račune i sve ostale papiriće kojima do sada niste mogli naći mjesta.

MALI CHIC POKLON UNUTAR

SVAKOG PLANERA!

U CHICovnik timu jako volimo poklone i osmjehe koji oni izvuku. Upravo zato će svaka od vas u džepu za vizitke ove godine pronaći i neodoljivo dizajnirane stickere za ukrašavanje stranica planera. Srce, hashtagovi i podsjetnici za rođendane su samo neki od onih u kojima ćete uživati. Jedva čekamo vidjeti vaše ukrašene stranice koje ćete nam pokazati kroz objave na društvenim mrežama, stoga svakako koristite hashtag #CHICovnik i #CHICovnik2018 kako bismo vas pronašli.

***

Priznajemo ove godine smo se uistinu zanijeli, pa smo tako i redizajnirali našu web stranicu na kojoj ćemo svaki mjesec darovati i posebno dizajniranu pozadinu za vaš mobilni uređaj, a koju ćete moći potpuno besplatno preuzeti svakog prvog u mjesecu na www.chicovnik.com.

Klik na fotografiju ispod i prelistaj

unutrašnjost CHICovnika za 2018.!

chicovnik 2018 dizajn 01

KAKO KUPITI CHICovnik 2018.?

CHICovnik će nakon 20.11.2017. biti dostupan za kupovinu u odabranim Bingo marketima te odabranim knjižarama širom BiH, no obzirom da su naši kupci nestrpljivi (baš kao i mi!) i ove godine je CHICovnik dostupan u Pre-order opciji. Naime, već od danas, 9.11.2017., možete naručiti svoj primjerak CHICovnika koji je ove godine za narudžbe dostupan u BiH i Hrvatskoj. Sve pošiljke naručene u Pre-order periodu će biti poslane u ponedjeljak 20.11.2017.

 

LINK ZA NARUDŽBE

 

Dovoljno je da posjetite CHICovnik Facebook stranicu, unesete svoje podatke. Slanje CHICovnika započinjemo 20.11.2017. i nakon tog datuma možete unutar tri radna dana očekivati poziv našeg dostavljača koji će doći do vas i uručiti vam vaš CHICovnik za 2018.

Plaćanje za narudžbe u BiH također napravite pri dostavljanju tako što ćete dostavljaču koji vas posjetiti uručiti iznos od 15 KM + 4,5 KM za troškove dostave unutar BiH. Ukoliko naručujete CHICovnik na adresu u Hrvatsku, nakon narudžbe koju napravite preko naše Facebook stranice kroz 24h ćemo vam poslati broj računa za uplate i nakon što napravite uplatu u iznosu od 75 KN + 24 KN za troškove dostave u HR, CHICovnik šaljemo redovnom poštom (kao preporučenu pošiljku s brojem za praćenje pošiljke) na vašu adresu gdje stiže kroz pet do sedam radnih dana.

Sve je spremno za planiranje sjajne 2018. godine na više od 300 stranica posebno dizajniranih samo za vas!

Za planiranje sa stilom. CHICovnik 2018.

chicovnik 2018 dizajn 02

Članci koje smo odabrali za vas