instagram profili modamo

Instagram je adresa na koju često pokucamo kada nam ponestane inspiracije i potrebne su nam svježe ideje. Iza vrata nas raširenih ruku dočekaju brojni profili koje smo odavno počeli pratiti i svakodnevno nas podsjećaju zašto.

Bilo to kroz zavirivanje u njihovu užurbanu rutinu kroz koju uvijek nekako uspiju fotografirati sjajnu fotku da nam dođe da se upitamo koju vrste magije koriste ili pak #ootd priče koje i sami imamo u ormaru samo nismo znali kako ih napisati. Također, ideje za frizuru prije posjete svom omiljenom frizerskom salonu nikada ne izostaje uz, naravno, odlične načine kako uhvatiti trenutak za vrijeme svojih dalekih putovanja. Upravo zbog toga nam je drago što smo u tražilici i uz pomoć #Modamozaviruje pronašli još par simaptičnih domaćih profila koji bi mogli biti sjajni gost i vašeg Instagram feeda. 

#1 @_ecailles.de.lune

Ukoliko ste ljubitelj retro fotografija, umjetnosti i ukoliko ste preko ušiju zaljubljeni u jesen, ovaj profil je za vas. Bijeli okvir na njenim postovima će vas natjerati da se samo još više divite svijetu u koji vas ona uvodi kroz svoj feed.

01b

01c

01d

 

#2 @chilli_di

Njene fotografije dati će vam odlične ideje za kasnu večeru, ali i što obući u šetnju, , ali i odličnu inspiraciju kada na samo 5 minuta pobjegnete na Instagram.

 

02a

02b

02d

#3 @sellmmaa_sd

Upravo Selma će rado s vama iz dana u dan dijeliti ukusne zalogaje s kojima ispraća lijena poslijepodneva, fotografije sezonskog voća koje biste htjeli kušati kroz instagramski prozorčić i ozbiljne #shoegoals objave.

03a

03b

03c

#4 @ledaboss

Sve se čini tako ružičasto kada pokucate na ovaj profil. Od čarapa do macaronsa, od ukusnih croissanta i pereca do svakodnevnih izleta u prirodu u pratnji balona i zabavnih uzoraka na košuljama slatke Lede.

04a

04b

04c

#5 @vylson

Trudnički stil, nerijetko zavirivanje u razne kutke mjesta na koje putuje i flatlay fotografije vesele i iskrene Vildane i više su nego odlični razlozi za praćenje njenog profila.

05a

05b

05c

#6 @kolekcionarkauspomena

Ovaj profil za vas će donijeti mnoštvo interijer ideja - načina kako dom ispuniti toplim ugođajem i dati mu pečat kakav zaslužuje. Osim toga, pronaći ćete i mnoštvo flatlay fotografija i  zanimljivih foodie fotografija u koje ćete po tko zna koji put htjeti ući.

06a

06b

06d

#7 @v.yeux_bleus

Ujednačeni feed, retro stil i kosa su vjerojatno tri prve riječi koje će vam proletjeti kroz glavu nakon pregleda njenih fotografija. Osim toga, s vama će često dijeliti panorame gradova, zanimljive destinacije sa najukusnijom kavom i #artsy fotografije.

07a

07b

07c

Foto: Instagram

Članci koje smo odabrali za vas