chicovnik lovely bagsBez obzira koju kombinaciju birate, torba će instantno osvježiti svaku kombinaciju i ponovno je učiniti zabavnom. A u istu torbicu svakako biste trebali spremiti i planer koji će vam pomoći da sve današnje obveze imate pregledne na jednom mjestu, ali vas i podsjetiti na važne stvari kao što su odlazak na liječnički pregled i rođendansku zabavu.

Budući da je torba naš suputnik u raznim pričama i kreiranju brojnih avantura, ne iznenađuje činjenica da ćete na našem tržištu pronaći sjajne brandove koji kreiraju torbe koje želimo pospremiti u naš ormar. Jedan od njih svakako je i Lovely bags. Dizajnerica koja se krije iza ove etikete, Marija Perić, kroz pet godina rada stvorila je brand s mnoštvom vjernih ambasadorica u regiji.

Kako je i sama otkrila u intervju za MODAMO.info, osobine koje najbolje opisuju nju, ali i njene torbe su: „Moje karakteristike su upornost, komunikativnost i natjecateljski duh, a za torbice inovativnost, prepoznatljivost i kvaliteta.“

U njihovoj ponudi pronaći ćete jednostavne, elegantne i sofisticirane modele torbi pravilnih oblika idealne za romantičarke i klasičarke, dok će dame koje vole nešto odvažniji izgled, birati modele sa uzorkom. Trendy izgled ćete postići i ukoliko birate modele sa ukrasima na sebi ili sa simpatičnom kopčom.
U torbici ove dizajnerice pronaći ćete i omiljeni chic planer za žene koji na skoro 400 stranica ima i rokovnik stranice za zabilješke, džep za vizitke i račune, inspirativne poruke za svaki tjedan u godini, motivacijske poruke, 104 stranice TO-DO liste i planer za svaki dan u godini te 21 stranica posebnih sadržaja (čitajte: bojanka, lista želja, menstrualni kalendar...). A kako bi svaka moderna dama imala sve svoje obveze dostupne i na mobitelu, ove godine, kupovinom planera dobivate i šifru za instaliranje CHICovnik mobilne aplikacije. 

OSVOJITE LOVELY BAGS TORBU I CHICOVNIK!

Zbog toga smo u ovom blagdanskom mjesecu, odlučili kreirati nagradnu igru u kojoj ćemo vas do kraja mjeseca svaki tjedan darivati sa sjajnim artiklima u Made in BiH potpisu. Ovaj tjedan, točnije do subote, 17.12., imate priliku na CHICovnik Facebook stranici osvojiti Lovely Bags torbu koju donosimo na fotografiji ispod te CHICovnik. Vjerujemo da će se odlično uklopiti u vaše blagdanske kombinacije.

chicovnik lovely bags

 

KAKO DO NAGRADE?

Brzo klik na CHICovnik Facebook stranicu gdje jednu kreativnu damu darivamo ovom sjajnom Lovely Bags torbom i omiljenim ženskim planerom, CHICovnikom. Unutar ovog posta na Facebooku ćete pronaći i pravila nagradne igre, a igramo se do subote, 17.12 u ponoć, a sretnu dobitnicu proglašavamo u nedjelju 18.12.2016. Sretno!

Članci koje smo odabrali za vas