forma sastanak 2016 08

Ivka Marin pobjednica je nedavno završenog FORMA natječaja kroz koji je svojom skicom gala haljine dobila priliku da svoj dizajn predstavi na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala.

Podsjećamo, ideja natječaja jeste stvoriti novo domaće, dizajnersko ime i usmjeriti ga u njegovom daljnjem profesionalnom razvoju na bh. modnoj sceni i reprezentativnom predstavljanju široj javnosti. Paralelno s razvojem haljine, Ivka će, uz stručno usmjerenje FORMA tima, dobiti i priliku da se predstavi medijima, razvije svoju kolekciju u prostorijama poduzetničkog centra Networks, a kasnije i mogućnost da istu predstavi inozemnom tržištu kroz MODAMO.web shop.

ivka marin skica

ivka marin skica2

Pobjednička skica FORMA FASHION DESIGN CONTEST 2016 by IVKA MARIN

Na sastanku sa Ivkom, razgovarali smo o detaljima njene kreacije koju će na crvenom tepihu ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala, kao jednog od najvažnijih kulturnih događaja u regiji, nositi dama iz bh. poduzetničkog i kulturnog života. 
Pregledavanja materijala kupljenih u Italiji, šablona od sitnih perlica koji će biti ručno ušivani na haljinu, ali i razgovor o kroju ove gala kreacije, dodatno su probudili entuzijazam i uzbuđenje cijelog tima.

forma sastanak 2016 04

Ivka je kroz razgovor s Martinom, Anom i Dijanom otkrila i par ideja o razvoju svoje prve kolekcije, inspiracijama o istoj, kao i budućim planovima, o čemu ćete naravno, uskoro moći više čitati na MODAMO.info, kada ćemo predstaviti bh.dizajnericu o čijem ćete radu vjerujemo još puno toga čitati. Dotad, zavirite s nama na radni sastanak FORMA tima i pogledajte zašto naš tim s nestrpljenjem iščekuje otvorenje Sarajevo Film Festivala i predstavljanje kreacije za koju će, vjerujemo, dočarati ovaj kreativan, edukativan i inspirativan proces koji je pred FORMA timom.

forma sastanak 2016 07

forma sastanak 2016 06

forma sastanak 2016 02

forma sastanak 2016 09

forma sastanak 2016 05

forma sastanak 2016 11

 

Foto: EDVIN KALIĆ

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica blagdani vodic

insta nsl