dresscode

Sinoć je Sarajevu, u prostorijama Prevent Labs showrooma predstavljena nova kolekcija jesen/zima 2017 Dresscode by Prevent. Uz ugodno druženje gosti su imali priliku ekskluzivno pogledati novu kolekciju koja je i ovaj put inspirirana potrebom suvremene poslovne žene i muškarca. Dresscode tim je stvorio kolekciju koja olakšava svakodnevni odabir poslovne odjeće preferirajući eleganciju, a pritom slaveći ljubav i slobodu.

„Inspirirani vremenom u kojem živimo, nastojimo sve više pronaći zdravu ravnotežu između posla i života. Slobodno vrijeme i praznici jednako su važni ljudima kao i ljubav prema poslu. Ono što ovu kolekciju, pod nazivom „Love is all you need“, ističe od prethodnih je odabir jakih boja, gdje izdvajamo crvenu, kao izraz životnog veselja i strastvenog samopoštovanja“, poručuju iz Preventa. 
Kolekcija proizvedena pretežno od vunenih materijala i obojena u crvenu, bordu, smeđu i zelenu izražava mješavinu tradicije spojenu s modernim i suvremenim svijetom. Nudi cijelu lepezu zimske muške i ženske odjeće od kaputa do jakni, s neizostavnim poslovnim odijelom, koje je ključni proizvod svake Prevent kolekcije. Kolekcija se može kupiti u Sarajevu u showroomu Prevent Labs i u Travniku u shopu Dresscode. Foto: Aida Redžepagić

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica blagdani vodic

insta nsl