belmatvico nsl

 

Na trenutnom pariškom tjednu mode, svoju novu kolekciju „Infinity“ predstavlja i bh.dizajnerica Belma Tvico. Kolekcija je predstavljena u showroomu koji se održava u lancu luksuznih hotela The Westin Paris, gdje je Belma prostore dijelila sa svjetski poznatim brandovima poput Basil Soda, Christian Siriano i Said Kobeisy. Kako nam otkriva, kolekcija je privukla veliku pažnju kupaca, a pogotovo influencera u modi, glazbi, umjetnosti i filmu.

„Infinity“ kolekcija je inspirirana fluidnim futurističkim formama i pokretom, koje je Belma prenijela na tkanine. Uz suradnju sa umjetnicom Taidom Jašarević dizajnirani su namjenski materijali za proljeće/ljeto 2018. Printovi daju novu dimenziju krojevima po kojima je Belma prepoznatljiva. U ovoj kolekciji, pravi blagi odmak od svog uobičajenog stila te kupcima nudi i novu viziju sportske elegancije. Hipnotični printovi i ženstvene forme prate cijelu kolekciju. Ključni komadi u kolekciji su ženstvene haljine, lepršave hlače koje se mogu stilizirati u različitim prilikama, bomber jakne u funky printovima, te poslovna odijela u hrabrim bojama za samouvjerenu ženu našeg vremena. Ovu kolekciju nosit će dama koja voli kontraste modernizma i tradicionalizma. Belma Tvico Showroom

Fashion blogger Laura Girard

Laura Girard

Laura Girard u crnom kombinezon

Laura GirardTijekom showrooma dogovorena je i suradnja s velikom francuskom glumicom Julie Judd, koju pamtimo po ulogama i filmovima „Jackie“, „Dont Panic“, „The Duchess of Langeais“, „Head in the clouds“. Julie je izrazila veliku želju i za dolazak na naredni Sarajevo Film Festival.


Julie Judd

Julie Judd

Julie Judd

Julie Judd

 

Model Nana Nabi u novoj RTW kolekciji

Nana Nabi u haljinu koja je privukla najviše pažnje

Yuliana Korotkova

Yulianna Korotkova

Yuliana Korotkova

Belma i Sara Waka


Belma i Sara Waka

Kako je pariški tjedan mode mjesto modnih susreta, tako je i Belma Tvico prisustvovala brojnim revijama, poput one modnog brenda Emanuel Ungaro, a nakon čega je bila pozvana i u njihov showroom koji se nalazi u Avenue Montaigne. Između ostalog je bila i na Lancaster partyu povodom otvorenja nove radnje u Saint Germainu.

 

U novoj nijansirajucoj jakni na ulicama Parisa

 

Članci koje smo odabrali za vas