belma backstage 3

Od 20.do 24.10. bh.dizajnerica Belma Tvico Stambol bila je dio poznatog međunarodnog sajma Premier Vision, koji okuplja neka od poznatijih imena modne industrije u cilju njihovog predstavljanja široj masi, ali i pružanja zanimljivih informacija iz tekstilne industrije.

U njenom timu su bili Džejla Glavović, Admir Karišik, Eldar Nurković i Adi Stambol, a na sajmu je sudjelovalo preko 200 izlagača iz Turske, Italije, Indije, Grčke, Bugarske i drugih zemalja.
Boravak u lijepom i povijesnom Istanbulu, Belma je iskoristila za snimanje dijela nove haute couture kolekcije za narednu sezonu. Snimanje je rađeno na nekoliko lokacija u Istanbulu poput Ortakoy, Arnavutkoy, pored Galata kule, Aja Sofije, kao i u staroj željezničkoj stanici odakle je polazio čuveni Orient Express. U Belminim kreacijama je pozirala poznata bh.manekenka koja je bila odlična ambasadorica Belminog dizajna i na crvenom tepihu SFF-a, a za frizuru i make-up se pobrinuo Admir Karišik. Za fotografije je zaslužan Eldar Nurković, a kako nam Belma otkriva, kiša i nevrijeme ih nisu spriječili za snimanje savršenih kadrova. Do objave fotografija kampanje, vodimo vas u backstage snimanja.

belma backstage 1

belma backstage 2

belma backstage 4

belma backstage 5

 

 

 

Članci koje smo odabrali za vas