lola tees shush mush ella nslLejla Osmić i Lea Skrbo, blogerice koje stoje iza bloga Shush – Mush su prošlu godinu završile postom u kojem predstavljaju suradnju s bh.brendom Lola.tees.

Već tada su najavile kako početkom ove godine možemo očekivati sedam jedinstvenim printeva majica, a print sa slikom Sarajeva u pozadini preko kojeg stoji natpis 'Šaljivdžinica' je već našao svoj put do ormara mnogih IT djevojaka.

lola tees shush mush saljivdzinica

Danas premijerno na MODAMO.info predstavljamo novi dizajn majice kroz koji se ponovno provlači sarajevski motiv. Naime, blogerice su ovaj put na fotografiju zgrade karakteristične za Sarajevo istaknule natpis 'Rijetko šta kod mene ima, a da nema veze s tobom'. Za ambasadoricu ovog printa su odabrale Ellu Dvornik, koju je Lejla fotografirala na prepoznatljivim lokacijama u Londonu.

lola tees shush mush ella 8

Detalje o tome kako da ova limited edition majica nađe put do vašeg ormara možete saznati na mailovima shushmushblog@gmail.com i na tees.lola@gmail.com, ili jednostavno već sutra posjetite MODAMO.kreARTiva Concept Store u kojem će kolekcija biti dostupna.

Pored natpisa 'Šaljivdžinica' i 'Rijetko šta kod mene ima, a da nema veze s tobom' ovaj kreativni tim je pripremio još pet različitih inspiracija koje su domišljato formirale u printeve koji će, pored Sarajeva, ispričati priču i o drugim svjetskim gradovima. Svakako ih pratite kroz ovaj i naredni tjedan kako biste pogledali kompletnu kolekciju majica i još si jednom potvrdili kako su odjevni komadi s 'Made in BiH' etiketom itekako jedinstveni.

Uživajte u fotografijama!  

 

Foto: Lejla Osmić

Članci koje smo odabrali za vas