ImageOd 27. svibnja do 04.lipnja u Južnoj Koreji će biti locirani najljepši modeli svijeta. Naime ono što okuplja ovu grupu ljudi jeste izbor za najboljeg muškog manekena naziva Manhunt International. Bosnu i Hercegovinu na ovom izboru predstavlja Anel Korjenic. Mi smo sa Anelom razgovarali tik prije njegovog odlaska, pa pročitajte koja su njegova predviđanja za izbor.

ModaMo.info: Na početku možeš li se ukratko predstaviti čitateljima modamo.info portala?

A.K. Naravno. Ja sam Anel Korjenić, imam 22 godine,evo uskoro i 23. Student sam nastavničkog fakulteta, odsjek za sport i zdravlje, rukometaš sam, plesač, a evo i maneken.

ModaMo.info: Anele, tvoje karijera je počela nakon izbora u tržnom centru Biosphere, u veljači 2007 godine. Možeš li nam nešto više reći o samom izboru, o službenoj tituli koju nosiš i ono najvažnije, tvoji motivi za sudjelovanjem?

A.K. Pa, što se tiče samog izbora, uopće se nisam sam prijavio, to je bilo na nagovor moje rodice koja je htjela da se malo okušam u tim manekenskim vodama. I tako sam na njezin nagovor i pristao. U početku nisam uopće razmišljao puno o izboru, ali njezino nagovaranje je bilo jače jer stalno je ponavljala, hajde pokušaj, uspjeti ćeš…i ispostavilo se tako! A službena titula koju nosim jeste Mister Biosphere 2007, po objektu u kojem je izbor održan.

 

Image

ModaMo.info: Anele ti putuješ na prestižan svjetski izbor, naime radi se najvećem izboru za muške manekene naziva „Manhunt International“, koji je po svojoj važnosti odmah nakon izbora za Mistera svijeta. Što očekuješ od samog izbora i je li te osvojena titula u Biospheri odvela u Južnu Koreju gdje se održava ovaj svjetski izbor?

A.K. Istina, putujem u Južnu Koreju, ali nije me osvojena titula odvela na ovo natjecanje. Nego mene su zamijetili u modnoj agenciji IEVE Models i ponudili su mi da predstavljam BiH na ovom natjecanju. Nakon kratkog razmišljanja ponudu sam prihvatio. A od samog izbora prvenstveno očekujem da se dobro zabavim, upoznam ljude iz iste profesije i da predstavim svoju zemlju na najbolji mogući način kroz tri izlaska.

 

Image

ModaMo.info:
I mi se nadamo da ćeš predstaviti BiH u najboljem svjetlu i da ćeš se dobro zabaviti. Spomenuo si tri izlaska. Možeš li nam reći kako su koncipirani izlasci i u čijoj odjeći se predstavljaš?

A.K. Tri izlaska čine izlazak u kupaćim modelima, zatim u narodnoj nošnji te u odjelu. Kupaći modeli su osigurani od strane organizatora, narodnu nošnju za ovu priliku je za mene dizajnirala Aida Korman, a za izlazak u odjelima se pobrinuo Granoff. Te se svima njima ovom prilikom želim puno zahvaliti.

 

Image 

 

Ana Perić

Članci koje smo odabrali za vas