ImageGordana Zucić je stekla status renomirane dizajnerice koja unatoč dugoj karijeri uvijek iznova iznenadi novom kolekcijom i novim dizajnom.
No pored toga što je svojim radom u modnoj industriji stekla status ikone bh.dizajna, Gordana Zucić je dobila i vrhunsko priznanje time što je upravo ona izabrana za Najeuropljanku BiH.
Nismo mogli odoljeti, a da ju ne zamolimo da s modamo.info podjeli svoje dojmove o priznanju, ali i o samoj svečanosti dodjele.

 

 

 

Image 

Gđa.Zucić s nagradom

 

Evo što nam je gospođa Zucić rekla:


Proglašena sam Najeuropljankom BiH 05.05.2009. u Banja Luci, gradu koji je proglašen Europskim gradom BiH.

Sve se to događalo u Banskom Dvoru pod pokroviteljstvom Predsjedništva BiH i predsjednika Nebojše Radmanovića. Domaćin je bio gospodin gradonačelnik Dragoljub Davidović.

Kada me nazvao gospodin Predrag Praštalo da mi priopći tu vijest, upravo sam se vraćala iz Sarajeva s Beauty Weekenda tako da u prvi momenat nisam ni shvatila o čemu se radi.

Tek slijedeći poziv gospodina Praštala mi je donekle dao jasniju sliku o toj nagradi.

Impresionirana sam gostoprimstvom, organizacijom i počašćena društvom ljudi koji su također primili nagrade.

Izdvojila bih najhumanista gospodina Almira Čehajića Batka, četrnaest gradova u BiH koji su europski otvoreni za koje su nagrade primili njihovi načelnici, ljude iz sporta, privrede, medija te dobitnika nagrade za Najeuropljanina BiH gospodina publicista Zekerijaha Smajića, gradonačelnika grada Banja Luke gospodina Dragoljuba Davidovića.

 

 

Image Image

Gđa.Amna Popovac, Nada Dalipagić i Gordana Zucić s nagradom i plaketom

 
Dizajnerici su prve čestitale prijateljice, gospođa Nada Dalipagić i Amna Popovac, koje ni najmanje nisu sumnjale u njenu genijalnost te s njom dijele sreću zbog vrijednog priznanja.

Mi gospođi Zucić također čestitamo i želimo da nas i dalje u svijetu predstavlja u ovako pozitivnom svijetlu kao i dosada.

 

Image 

 

Ana Perić

Članci koje smo odabrali za vas