belmatvicoshowroom 11

Nakon što je nedavno predstavila novu Infinity proljeće/ljeto 2018. kolekciju na showroomu u sklopu pariškog tjedna mode, sinoć je ista premijerno predstavljena u JAVA Galeriji. Kolekcija je predstavljena na inovativan način, ne poput uobičajenih revija, nego u vidu modela koji su bili izloženi kao umjetničke postavke, šnitovi iz kolekcije su bili okačeni na štriku, materijali korišteni u kolekciji su bili uokvireni u ramove, a editorijal za kolekciju koji je sniman na Ibizi, prezentiran na slikama.

Sam događaj i ugođaj bio je upotpunjen ekskluzivnom kozmetikom Estee Lauder iz parfumerije Plaza sa novim Niche parfemima koji će se uskoro pojaviti na tržištu. Veliki broj gošći iz javnog, kulturnog i poslovnog života BiH koje su prisustvovale ovom neobičnom načinu prezentiranja kolekcije su bile oduševljene dezenima koji su prisutni u kolekciji, a koji su namjenski rađeni u suradnji sa umjetnicom Taidom Jašarević.

belmatvicoshowroom 02

belmatvicoshowroom 03

belmatvicoshowroom 16

belmatvico showroom sarajevo 01

Specijalna gošća Belminog showrooma bila je francuska glumica Julie Judd koju smo mogli gledati u filmovima „Jackie“, „Dont Panic“, „The Duchess of Langeais“, „Head in the clouds“. Budući da je Julieino i Belmino poznanstvo na prvu kliknulo i da je Julie izrazila veliku želju i za dolazak u Sarajevo i na naredni Sarajevo Film Festival, sinoćnje druženje proteklo je u veseloj atmosferi. Julie će nositi Belmine kreacije i na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu.

belmatvicoshowroom 12

belmatvicoshowroom 06

Sjajna vijest za sve ljubitelje Belminog rada jeste opcija pre-order narudžbe kolekcije, te će sve dame za svoje narudžbe komada iz Infinity kolekcije u periodu od 8.11-15.11.2017, ostvariti 30% popusta.
Tko je sve posjetio ovaj nešto drugačiji Belmin showroom donosimo u nastavku.

 

belmatvicoshowroom 04

belmatvicoshowroom 05

belmatvicoshowroom 14

belmatvicoshowroom 15

belmatvicoshowroom 18

belmatvicoshowroom 19

belmatvicoshowroom 20

belmatvicoshowroom 21

belmatvico showroom sarajevo 04

belmatvico showroom sarajevo 05

belmatvico showroom sarajevo 06

belmatvico showroom sarajevo 07

belmatvico showroom sarajevo 09

belmatvico showroom sarajevo 10

belmatvico showroom sarajevo 11

belmatvico showroom sarajevo 12

belmatvico showroom sarajevo 17

belmatvico showroom sarajevo 14

belmatvico showroom sarajevo 15

belmatvico showroom sarajevo 16

belmatvicoshowroom 08

 

 

 

Foto: Marko Jovančić i Jelena Nišić

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica blagdani vodic

insta nsl