23 sff druga vecer tepih nsl

Sinoć su posjetitelji Sarajevo Film Festivala imali priliku u Narodnom pozorištu pogledati dva sjajna filmska ostvarenja. U prvom terminu film 'Zrno' je imao svjetsku premijeru te je njegovom projekcijom otpočeo takmičarski program festivala, a u 22h je publika uživala u filmu 'Muškraci ne plaču'.

Film 'Muškarci ne plaču' je, sudeći po ovacijama i aplauzu, dobio uistinu sjajne kritike, a njegovi glumci i ostatak filmske ekipe su se sjajno zabavili i na crvenom tepihu, pred projekciju filma.

23 sff druga vecer tepih cijela ekipa 2

23 sff druga vecer tepih cijela ekipa

Pored ekipe iz filmova, sinoć je crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta prošetala i glumica Alena Džebo odjevena u dizajn bh.branda Art by Tea, a posebno elegantni su bili voditelji Maja Čengić – Miralem i Dejan Kukrić, kao i selektorica festivala Elma Tataragić koja je u jednostavnom dizajnu odisala profinjenošću i elegancijom.

23 sff druga vecer tepih 07

23 sff druga vecer tepih 08

Alena Džebo

23 sff druga vecer tepih 09

Maja Čengić - Miralem i Dejan Kukrić

23 sff druga vecer tepih 01

Elma Tataragić

23 sff druga vecer tepih 10

23 sff druga vecer tepih 11

Ines Mrenica

Ostale kreacije koje su obilježile crveni tepih druge večeri Sarajevo Film Festivala pogledajte na fotografijama u nastavku.

23 sff druga vecer tepih 02

23 sff druga vecer tepih 03

23 sff druga vecer tepih 04

23 sff druga vecer tepih 05

23 sff druga vecer tepih 06

 

 

***

MODAMO.info & Bvlgari te daruju luksuznim parfemom BVLGARI ROSE GOLDEA!

Rose Goldea je ženstvena i zavodljiva, a njena ljepota ogleda se u mirisu, mekoći i suptilnosti ružinih latica. Alberto Morillas potpisuje i ovu ženstvenu kompoziciju poklanjajući joj neodoljivi miris nara kombiniran sa aromama ruža i jasmina. Nar je u kompoziciji Rose Goldea u vrhu kompozicije, spojen sa cvjetovima ruže i mošusom.

bvlgari rose goldea

Kako do nagrade?

Klik na ovu fotografiju na našem Facebook profilu i odgovorite na naše nagradno pitanje - tko je kreirao ženstvenu kompoziciju parfema Bvlgari Rose Goldea?

Igramo se do 20:00h, a sretnog dobitnika parfema, koji je točno odgovorio na naše nagradno pitanje, biramo slučajnim odabirom putem opcije Random.org. Sretno!

 

Foto: Marko Jovančić za MODAMO.info

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica blagdani vodic

insta nsl