23 sff prv vecer crveni tepih nsl

Kako to biva već godinama, sredinom osmog mjeseca sve oči naše regije su uprte prema Sarajevo Film Festivalu koji na desetak dana Sarajevo pretvori u grad filma, grad umjetnosti i grad koji nikad ne spava.

Festivalsko druženje je započelo koktelom dobrodošlice na festivalskom trgu gdje su se okupili prijatelji SFF-a, partneri, klijenti, organizatori i ostali uzvanici, podijelivši dojmove iz prethodnih godina i očekivanja za ovogodišnji festival. Goste je na koktelu pozdravio direktor festivala, Mirsad Purivatra, istaknuvši kako ekipu SFF-a ove godine čini čak 700 ljudi i 300 volontera koji dolaze iz čak 32 zemlje, te je naravno poželio uspješan i ugodan festival svima.

23 sff koktel dobordoslice atmosfera

Nakon koktela dobrodošlice, uzvanici su se prošetali crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta, iščekujući službeno otvaranje 23. po redu Sarajevo Film Festivala te projekciju filma 'Druga strana nade' finskog režisera Akija Kaurismakija. Ceremoniju otvaranja je ovoga puta predvodila bh.glumica Amila Terzimehić koja je goste pozdravila odjevena u jednostavnu i veoma elegantnu dugu crnu toaletu.

Goste na crvenom tepihu su sada već tradicionalno dočekali Maja Čengić i Dejan Kukrić. Maja je izgledala sjajno u crnoj haljini izrađenoj u kombinaciji tila i čipke koju potpisuje bh.dizajnerica Jasna Hadžimehmedović-Bekrić, dok je Dejan bio veoma elegantan odjeven u Hugo Boss odijelo.

23 sff prv vecer crveni tepih maja cengic

23 sff prv vecer crveni tepih dejan kukric

Glumicu Alenu Džebo, smo lani, kao voditeljicu ceremonije otvaranja SFF-a gledali u tamnijim toaletama, dok je za ovogodišnju večer otvaranja Festivala birala elegantni bijeli kombinezon razrezanih nogavica u potpisu dizajnerice Belme Tvico uz modne dodatke u boji srebra.

 23 sff prv vecer crveni tepih alena dzebo 01

23 sff prv vecer crveni tepih alena dyebo 02

Alena je na crveni tepih stigla u pratnji hrvatske glumice Lane Barić odjevenu u prepoznatljiv, prozračan dizajn kakav potpisuje Kaftan studio u svojoj novoj kolekciji. Lana je bijelu toaletu upotpunila tek decentnom clutch torbicom i minimalističkim naušnicama.

23 sff prv vecer crveni tepih lara 01

23 sff prv vecer crveni tepih lara 02

23 sff prv vecer crveni tepih lara 03

Jelena Veljača je još jedna hrvatska glumica koja je za otvaranje Festivala birala dizajn Kaftan studija. Dugoj tolaleti u bojama zlata i šampanjca izrađenoj od reljefnog materijala  nije bio potreban nakit, stoga je Jelena kreaciju upotpunila tek mini clutch kvadratnom torbicom uz jednostavnu visoku pundžu naglasivši time čvrsti ovratnik od tila koji je krasio haljinu u gornjem dijelu.

23 sff prv vecer crveni tepih jelena veljaca 01

23 sff prv vecer crveni tepih jelena veljaca 02

23 sff prv vecer crveni tepih jelena veljaca 03

Dizajn bh.branda Plusminus fashion se na crvenom tepihu našao zahvaljujući ambasadorici branda, Ini Hamzić koja je birala model haljine zvonolikih rukava s razrezima na suknji s prednje strane.

23 sff prv vecer crveni tepih ina hamzic

23 sff prv vecer crveni tepih ina hamzic 01

23 sff prv vecer crveni tepih ina hamzic 02

Već prepoznatljivo lice festivala je svakako i Elma Tataragić koja nam je prije par dana u razgovoru za MODAMO.info otkrila kako će za večer otvaranja festivala odjenuti kreaciju Kaftan studija, se uistinu pojavila u veoma elegantnoj crnoj toaleti prekrivenoj 3D cvjetnim aplikacijama.

23 sff prv vecer crveni tepih elma tatagaric

Na crvenom tepihu je sinoć uistinu zasjala i Sarah Čerkez koja je u devetom mjesecu trudnoće prekrasno izgledala odjevena u haljinu iz kolekcije bh.dizajnerice Amire Pertresi. Haljina u nježno zelenoj nijansi uz upečatljiv ovratnik je bila odličan odabir koji je Sarah upotpunila kontrastnom torbicom dodavši kombinaciji zanimljiv stilski preokret.

23 sff prv vecer crveni tepih sarah cerkez 01

23 sff prv vecer crveni tepih sarah cerkez 02

23 sff prv vecer crveni tepih sarah cerkez 03

Ostale kreacije koje smo imali priliku vidjeti sinoć na crvenom tepihu prve večeri Sarajevo Film Festivala pogledajte u nastavku.

 

23 sff prv vecer crveni tepih 02

23 sff prv vecer crveni tepih 03

23 sff prv vecer crveni tepih 04

23 sff prv vecer crveni tepih 01

23 sff prv vecer crveni tepih 05

23 sff prv vecer crveni tepih 06

23 sff prv vecer crveni tepih 07

23 sff prv vecer crveni tepih 08

23 sff prv vecer crveni tepih 09

23 sff prv vecer crveni tepih 10

23 sff prv vecer crveni tepih 11

23 sff prv vecer crveni tepih 12

23 sff prv vecer crveni tepih 13

23 sff prv vecer crveni tepih 14

23 sff prv vecer crveni tepih 15

23 sff prv vecer crveni tepih 16

23 sff prv vecer crveni tepih 17

23 sff prv vecer crveni tepih 18


*** 

 

MODAMO.info & Bvlgari te daruju luksuznim parfemom BVLGARI GOLDEA THE ROMAN NIGHT!


Bvlgari predstavlja novi parfem - Goldea The Roman Night. Novi Goldea The Roman Night je najavljen kao mošusni cvetno – voćni miris. Gornje note čine bergamot, crni biber i dud. Srce je sačinjeno od crnog božura, voćnog jasmina, ruža i tuberoze. Bazu čine pačuli, crni mošus, vetiver, mahovina.

Goldea The Roman Night 2

Kako do nagrade?

Klik na ovu fotografiju na našem službenom Facebook profilu i otkrijte nam tko je zaštitno lice novog Bvlgari parfema Goldea The Roman Night!
Igramo se danas, 12.8.2017. do 20:00h, kada će Random.org slučajnim odabirom odabrati dobitnika, koji je točno odgovorio na nagradno pitanje! Sretno!

Foto: Marko Jovančić za MODAMO.info

Članci koje smo odabrali za vas