taida modamo malacrvenahaljina nsl

Taida Nazraić je pjevačica, blogerica i studentica Engleskog jezika i književnosti koja svoj stil opisuje kao rock chic eleganciju. Inspirira je stil Ulyane Sergeenko, a svoje modne kombinacije, kad je u pitanju nakit najčešće upotpuni klasičnim, sofisticiranim Daniel Wellington satom kao što ćete vidjeti na fotografijama u nastavku.

dajana strbac modamo nsl
Jedno od poznatijih modnih pravila jeste ono da bijelu boju ne biste trebali nositi zimi. No, to pravilo volimo često i prekršiti. Posebice jer rezultati izgledaju tako sjajno. Mnogi tijekom zimskih mjeseci i suknje spreme na sasvim drugi kraj ormara, zaboravljajući da uz pravilan odabir materijala i kroja suknje, ona može biti nosiva tijekom cijele godine. Razmišljajući o ovim pravilima, već nam se u glavi pojavio jedan modni izazov.  

nekinoviklinci modamo 06

Ponovni povratak u školske klupe je izazov za mnoge od nas. Bilo da vas uskoro očekuju fakultetske ili srednjoškolske obveze, pronašli smo način da vam barem djelomično olakšamo pripreme za usvajanje novog gradiva. Ipak, privikavanje na novu okolinu, gradivo, nova lica... je samo po sebi dosta pustolovno. 

stilistica blog bh mersiha karicVelika ljubav prema dizajnu interijera i produkt dizajnu, potakla je mladu arhitekticu iz Sarajeva da svoju strast pretoči u blog, na kojem ćete osim sjajnih savjeta za uređenje doma, pronaći i inspirativne priče te priče o bh.produkt dizajnu i zanimljivim međunarodnim proizvođačima namještaja i dekora za dom. 

majnira ata sheyou
Ajnira se već na blogerskoj sceni istaknula kao dama koja sjajno kombinira komade na kojima se nalazi etiketa s potpisom bh.dizajnera. U njenom ormaru pronaći ćete SHE:YOU, Ata, Moa Baggeek, AI Design, Oshyosh, Lucija Vrcić... kreacije.

kod gabriele nsl1Gabriela Ključe je, kako kaže, pravi primjer Vage u horoskopu. Sasvim svoja, energična, emotivna, empatična, alturistična, kreativna, šarmantna, snažna i beskrajno pravedna.

bloger pencil skirt sabrina
Iako se mnogima odijevanje za posao u ljetnim mjesecima čini poput Sizifovog posla, uz malo organizacije u ormaru, oslanjanje na klasične komade i prirodne materijale, slučaj je stilski uspješno riješen.

bh blogerice trendovi

Pregledavajući blogove svjetski poznatih blogerica, primijetit ćete da su na svojim blogovima pokazale stilske simpatije prema komadima od brušene kože, suknjama na kopčanje sprijeda, boho haljinama, trapezicama i cipelama na vezanje.
No, koje trendove ove sezone biraju bh.dame sa stilom?

mala bijela haljina blogeri hena
„Mala bijela haljina neopjevana je junakinja odjela s haljinama.“ – komentirala je jednom prilikom Nina Garcia. Komad je to koji će savršeno naglasiti vašu preplanulu put u ljetnim mjesecima i kojem ćete, ovisno o modnim dodacima koje nosite, lako odbaciti sve asocijacije nevinosti i čistoće.

ella dvornik look nslNakon zanimljivih, autorskih fotografija s porukama kakve su se nalaze na toplim duksericama, kreativna Lola.tees ekipa i Shush-Mush blogerice su osmislile i kolekciju za ljeto.