KAFTAN-STUDIO-WEDDING-04

 

Kaftan studio već je godinama jedan od omiljenih modnih brendova u regiji. Njihov suptilan osjećaj za lijepo i majstorski pristup dizajnu rijetko koga ostavlja ravnodušnim. Istančan ukus za detalje, raskošni materijali koje koriste pri izradi i zanimljivi krojevi učinili su dizajn Kaftan Studia omiljenim odabirom i kada je u pitanju izbor savršene vjenčanice.

belma nsl

Modna filozofija koja se krije iza nove 'Strata' kolekcije bh.dizajnerice Belme Tvico ima zadatak istaknuti individualnost, sofisticiranost i maštovitost žene. Kako Belma otkriva, inspirirana je bh. pejzažima i teksturama organskih materijala koji nastaju prirodnim procesima.

challenge1

Buđenje proljeća i dolazak jednog od najinspirativnijeg doba u godini još jedan je podsjetnik da s velikim uzbuđenjem i poletnosti iskoristimo dane koji slijedi. Proljeće donosi bezbroj ljepota koje će kreirati najljepše uspomene i potaknuti nas da s velikim osmijehom i notom optimizma dodatno obogatimo i uljepšamo našu svakodnevicu.

 markofeher naslovna

U četvrtak je u prepunom Banskom dvoru u Banja Luci održana revija Marka Fehera koja je na sasvim nov način pokazala da su karakteristični elementi narodne nošnje i danas nosivi na ulicama grada.

buketi nsl

My Fairytale je kreativni (cvjetni) studio u kojem nastaju neodoljive dekoracije za vjenčanja, ali i razne druge posebne prilike. Uz malo mašte, timski rad i DIY projekte iznova kradu simpatije svojim radovima na društvenim mrežama. Njihov posljednji pothvat upravo je linija personaliziranih buketa koja nosi simboličan naziv "Poseban cvijet".

pavone naslovna

 

Bh. modna kuća Pavone predstavila je svoju najnoviju kolekciju haljina iz linije Atelier. Linija Atelier broji svega nekoliko komada haljina jer je naglasak stavljen na izradu po mjeri. "Nova romantika” - ovako bi se mogla sažeti mini kolekcija koja je ujedno moderna i drska, a u isto vrijeme ima suštinu glamura i vintage priče. Ovaj put u kolekciji je nadogradnja na tehniku drapiranja stoga predstavljaju dva nova modela koja su pažljivo drapirana kako bi naglasili senzualnost žene.

bh dame odgovori

Drage naše dame, sretan vam Dan žena!

Kada ste uredništvo portala koji svakodnevno komunicira s velikim brojem sjajnih žena, jasno je da je izazovno naći odgovarajuću priču s kojom možete započeti dan posvećen upravo tim fenomenalnim damama. Mi vjerujemo da smo ju pronašli u 13 sjajnih žena (i naših suradnica) koje su na sasvim iskren, inspirativan i motivirajući način odgovorile na naše pitanje: „Što za vas predstavlja Dan žena?“

chanel naslovna

 

Jutrošnja Chanel revija bila je, najkraće rečeno, emotivna. Posljednja kolekcija koju je Karl Lagerfeld dizajnirao za Chanel izazvala je trnce među ljubiteljima rada njemačkog dizajnera, ali i modnim kritičarima. Revija je održana u Parizu, na poznatoj lokaciji, Grand Palais.

No, ona je u potpunosti transformirana za potrebe revije – ovaj put scenografija je bila idilično planinsko selo prekriveno snijegom. Tišina koja je nastupila tik prije početka revije na trenutak je učinila da se svi gosti osjećaju kao da su u Alpama, sami, okruženi tek drvenim planinskim kolibama smještenim među borovima.

bruch nsl 

Prošli vikend, točnije u subotu, 2.2.2019. godine, u restoranu Četiri sobe gospođe Safije u Sarajevu, predstavljena je knjiga vinskog pisca Željka Garmaza, Vinske priče Dalmacija te Vinske priče Slavonije i Hrvatskog Podunavlja.

simplestudio blagaj naslovna

Tvrđava herceg Stjepana iznad Blagaja u Hercegovini jedno je od onih mjesta, koje, sa svakom vašom novom posjetom, prenosi duh zaboravljenih vremena na najljepši mogući način. Gradska palača sagrađena je na stijeni na visini od 310 m, te ćete ovdje, unatoč teškom pristupu, uvijek sresti još par radoznalih lica kako istražuju tvrđavu.